The social network

picture picture picture picture
logo

Het is niet ons, zijn ze. Of voor iemand ...

Niet altijd rest is eenvoudig. Vaak zijn we, de toeristen, ergens, iets wat zelfs woedend, een duik nemen in shock, boos, etc. Weg van de warme flats naar locaties van uw vakantie kan zeer netelige!

Kies hotel reserveren, bagage collectie ... oh je e-egel, hoeveel badpakken of korte broek serferskih nemen?? Niet alle leven in een van de twee hoofdsteden, moeten we ook bij de internationale vliegvelden ... de trein of auto kan een bus worden.

Dan moet je wachten tot de vertegenwoordiger van de touroperators op de luchthaven aankomt, geeft vouchers en vliegtickets, check in voor de vlucht ... toegenomen turbulentie tijdens de vlucht, niet stoppen van de idee dat de vliegtuigen hebben we weet je wat, maar plotseling vallen, de landing ... We gaan naar de luchthaven van aankomst, als het Turkije of Egypte dan, als een kudde, eerlijk, ze zijn allemaal gedreven om te kopen voor 20 dollar een visum, wat papieren moeten nog steeds gevuld is, dan is de route ... meer gedoe een staan, maar nog steeds geen koffer ... dan, totdat de hele groep zal ontmoeten op de bus turlidera totdat alle tassen totdat alle toeristen belasting voor u op uw razvezut hotels en hier kom je! Begin uw vakantie!

Of niet? Moet nog worden bezet ... ba-boom kamer zuigt, ba-boom van de lokale voedsel puchit, ba-boom hotel bedienden Hamit, ba-Boom Room is niet schoon ... geen wc-papier in de kwestie van mieren in de zee op de zee-egel kwam! Aa-ah-ah-ah, help!

En het begint ... gescholden reisbureau, op wat licht is!
Het gehele artikel is te lezen op de blog bron ...
zapiskiturista.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.