The social network

picture picture picture picture
logo

Over Kemer

Kemer - prachtige moderne badplaats, gelegen op ongeveer 40 km ten zuidwesten van Antalya, aan de oevers van de prachtige baai aan de voet van het Taurusgebergte. De rustige baaien met doorzichtig turkoois water en dennenbossen, rotsen, zand-en kiezelstranden, bosjes van sinaasappel bomen en prachtige tuinen creeren een sfeer van rust en eenheid met de verrassende natuur van deze plaatsen.

De lucht is verzadigd met de geur van dennenbossen, verhuizen naar de zee, de stranden hebben gekregen van de Europese "Blauwe Vlag" voor hun uitzonderlijke netheid. Kemer resort is relatief jong, maar twaalf jaar geleden, hij was een klein vissersdorp, die vandaag de dag is een moderne stad geworden met een netwerk van luxe hotels, clubs en restaurants, een bruisend nachtleven en volop vertier en dagelijkse uitzicht voor honderden toeristen uit de hele wereld.

Er is een pier waar boten voor anker wit, en twee strand: kiezelstrand stad, waar toeristen worden aangeboden een fascinerende tour en veel mogelijkheden voor watersport, en de tweede - zand-en kiezelstrand Moonlight. Het resort gebied van Kemer bestaat uit de volgende gebieden: zelf Kemer, Beldibi, Goynuk, Kiris, Camyuva Tekirova met een ruime keus aan plekken om te verblijven uit een bescheiden familie Appartementen om vijf sterren luxe hotel club.

Village Goynuk (Goynuk) ligt vijf kilometer ten oosten van Antalya, Kemer opzij. Het is ideaal voor degenen die willen het prachtige uitzicht op het Taurusgebergte, de bijeenkomst dicht bij de transparante smaragdgroene water te genieten, rest in de schaduw bosjes van sinaasappel-en citroenbomen, de meest heerlijke gerechten van vis taverna's en restaurants en veel plezier in een nachtclub in de stad onder de vurige muziek. Lokale water park is een groot vermaak voor het hele gezin.

In de vijftien kilometer van Kemer is een klein dorp van Beldibi (Beldibi), nodigt u uit om prachtige berglandschap en genieten van prachtige stranden met kleine steentjes. Ontwikkeld, entertainment en een uitstekende service trekken een heleboel reizen. Vijf kilometer ten westen van het dorpje Kemer Kiris is omgeven door rotsen, dennenbossen en afgelegen baaien, en een beetje meer gevestigd dorp Camyuva (Camyuva), gescheiden van Kirishi bergrivier.

Mooie, schone stranden en de warme kalme zee zorgen voor een aangename sfeer van ontspanning, en de kleine gezellige cafes en restaurants langs de kade nodigen kruidige smaken van de Turkse keuken. Kust Tekirova (Tekirova), die negentien kilometer van Kemer, bekend als een van de mooiste stranden aan de kust en de kristalheldere zee. Bezoek de legendarische oude stad Phaselis, gelegen nabij het resort een onvergetelijke ervaring. Over Kemer waterparkBron: vakantie in Turkije

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.