The social network

picture picture picture picture
logo

Rust in Incekum

Speel in Incekum - een perfect tijdverdrijf voor liefhebbers van een goede zandstrand. Sterker nog, in de Turkse badplaats naam betekent "fijn zand." Acht mijl van de stranden voor u klaar prelesnyh. Incekum ligt 110 km van Antalya. Centrum van het resort dorp werd genoemd Avsalar "Incekum", dat is gelegen tussen Side en Alanya.

Als je verblijf met jonge kinderen, Incekum is uw beste vakantie plek. Omdat de rondleidingen in Incekum - is, bovenal, een goede tijd op het strand met een beetje goudstof. Afdaling naar de zee is heel goed dat het toegestaan ??is om je baby alleen spatten op het strand. Echter, als u van mening dat naast de stranden hier op zoek naar wat niet is, dan veel mis.

Toeristen brengen magie foto hier Incekum op wat verzegelde gezellige baaien bevinden zich in deze rotsformaties en exotische vegetatie, en misschien ook andere mooie Natuur landschap Turkije. Maar, de mooiste foto's zijn in de avond bij zonsondergang, als de zon zakt achter een grote lijn aan de horizon en het water loopt schittering van de zon, en het lijkt op het eerste gezicht dat deze gouden munt ons te vestigen op de diepte.

Ophalen rondleidingen Incekum ook echtparen, want dat is romantischer dan een wandeling in de avond aan de kust of in de banaan bos. Resorts Incekum wint immense populariteit in de afgelopen jaren. Dit alles draagt ??bij aan de bouw van de nieuwste cutting-edge hotels, uitnodigend toeristen naar ten minste een deel van het jaar.

Service, zoals elders in de Turkije, om een ??zeer hoog niveau. Dostatochnorazvitaya infrastructuur en een breed scala aan entertainment zullen uw vakantie een onvergetelijke Incekum.
Incekum

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.