The social network

picture picture picture picture
logo

Karpaten

Karpaten zijn gelegen in de westelijke regio van Oekraine aan de grens met Hongarije, Slowakije, Polen en Roemenie. De Karpaten liggen in vier regio's van Oekraine - Ivano-Frankivsk, Chernivtsi, Lviv en Transcarpathia. Karpaten hebben een rijke cultuur en interessante tradities en cultuur. Speel sneeuw in de Karpaten in de Karpaten is iets minder dan zes maanden, bijna overal is er de mogelijkheid van het skien.

Karpaten

In de Karpaten, een goed ontwikkelde serie van skihutten, resorts, pensions en vakantiehuizen in handig voor skien en snowboarden locaties. Fans van meer extreme rust kunt gaan wandelen in de Karpaten bergtoppen, paardrijden, jagen, vliegen, paragliding en nog veel meer. Liefhebbers van een ontspannen vakantie tour suggereren, bijvoorbeeld, of Lviv Uzhgorod, die terecht kan worden beschouwd als de mooiste steden van Oekraine.

De meest bekende in de Karpaten steden Yaremche Yabluntsa, Guta, Mizhhiria, Synevyr Slavske, Svalyava en vele anderen, beroemd om zijn ski- resorts , of natuurlijke orientatiepunten. Op het grondgebied van de Karpaten zijn een groot aantal recreatie-centra, gezondheidscentra, particuliere huisjes, pensions, boarding, in de prive-sector kan een kamer of huis te huren.

Aangekomen in de Karpaten, kunt u altijd de ongerepte natuur, de schoonheid van de bergtoppen, snelle bergrivieren, frisse berglucht te genieten, het krijgen van een onvergetelijke vakantie in de Karpaten. Waarom de Karpaten? Het hoogste punt is Mount Karpaten Hoverla hoogte tweeduizend eenenzestig meter ernaast zijn gevestigd en andere dvuhtysyachniki Karpaten - Pop-Ivan, Hamster, Petros. Het gebied bezet door de Karpaten, dichtbevolkt.

Mensen zijn zelfs leven op bergtoppen, maar de beschaving heeft geen invloed op het behoud van oude tradities. Toerisme iets minder ontwikkeld is dan, bijvoorbeeld, in de Krim, maar het staat de aard van de Karpaten blijft zo schoon en ongerepte, als van ouds. In de Karpaten, kost veel bergbeekjes, waarvan sommige behoren tot de schoonste in Europa.

Karpaten

In de rivieren van de Karpaten gebruikelijke grote verscheidenheid aan vissoorten.
http://www.ukraine.turne.com.ua/karpaty
http://www.turne.com.ua/tour/ukraine/yaremche

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.