The social network

picture picture picture picture
logo

Moderne toerist tenten

Naar de rest op de aard van jullie hebben waarschijnlijk afgevraagd over de keuze van de tent. Modern toeristische tenten CrimeaTraditionele tent - een tent met een rechthoekige plattegrond, een hoog gevel dak en lage zijkanten. Deze toeristische tent heeft een raam in de voorkant van een single-layer-ingang, zonder muskietennetten. De tent is uitgerust met een set van scharnieren en beugels. Nodig is voor een normale installatie rek, een van de mixen die altijd de uitgang.

Als u niet beschikt over de benen, de tent is opgespannen tussen de bomen, maar krijgen minder rigide structuur. In het algemeen, ondanks de man op de rand van de pistes en aan het begin en einde van de vouw "dak", de tent wordt nogal amorf. Lange stukken te voorkomen dat u en de buren te lopen.

Als in het donker, iemand zal struikelen op een van de touwen, uw tent is sterk gedraaid. Gable tenten ceteris paribus zijn zwaarder dan de meer geavanceerde tegenhangers, maar hun onmiskenbare voordeel is de prijs.
Moderne toerist tenten afwijken van de traditionele aanwezigheid van de elastische frame, die zijn vorm houdt en vaak volledig elimineert de noodzaak voor toeristen om jongens te genieten.

Modern toeristische tenten Wenen

Het beschrijven van de moderne tenten, zouden graag hun verschillen in de single en dual layer-adres. Enkelwandige tenten hebben een luifel, of de zogenaamde buitentent. Natuurlijk, ze wegen minder, zet ze makkelijker en sneller. Maar in de tenten te gaan condensaat stroomt langs de zijkanten en hydraterende van zowel de toerist en zijn slaapzak en andere dingen. Er is een "odnosloyki" out of "ademend" materiaal, maar het is niet altijd een goede oplossing, want vocht kan contact met u op en de buitenkant - in de vorm van regen.

Dus, het kiezen van een single-layer licht waterdichte tent, moet je letten op de aanwezigheid sound system Ventilatie in de vorm van mazen aan alle kanten, boven en onder. Modern toeristische tenten recreatieDvusloyki zijn een symbiose van twee tenten - intern en extern. Extern - hij is waterdicht, winddicht tent, een of andere manier te trekken aan de binnenkant, volledig bedekt het laatste. Doorgaans wordt een luifel getrokken vanuit de tent met kleine streamers voor een betere ventilatie en bescherming tegen regen.

Dit falen te laten strekken in de meeste gevallen geen invloed op de stabiliteit van de structuur als een geheel, omdat het hele stuk en houd de lente frame. In de tent moet worden voorzien voor speciale ventilatie-openingen, bijvoorbeeld in de vorm van een soort auditieve vensters op de top. De binnentent is gemaakt van ademend, lichtgewicht, "waterproof" materiaal. Op de top van een grote mazen binnentent openingen. De toegang is gemaakt van twee lagen - de binnenste (muggen en ventilatie) en externe - verzegeld.

Al het condensaat wordt vrijgegeven tijdens de ademhaling, verlaat via de ontluchtingsopening en worden afgezet op de wanden van de tent, maar niet binnen in de woning.
Eenvoudig en makkelijk te maken een tentframe comfortabel en veelzijdig. Het kader maakt en onderhoudt de vorm van de tent laat haar om te voldoen aan moderne eisen.

In feite, modern kader tenten - twee of meer elastische boog van krachtige korte buizen, waardoor passeert de soort van massief rubber die hen met elkaar verbindt. Buizen al snel ingevoegd in elkaar en net zo snel toegevoegd en verwijderd.
Een andere veel voorkomende type tent of tunnel zijn de 'tent-flip. "

Modern toeristische tenten Wenen

Zoals de naam al impliceert, deze tenten hebben een langwerpige vorm in de vorm van helften gesneden langs de cilinder. Arc set zonder kruispunten, parallel aan de breedte van de tent. Door het installeren van een tent is onmogelijk om te doen zonder extensies.

Als het "flip" rekening moet houden met de windrichting loodrecht op de wind als wanneer er onvoldoende kracht versterkt bodem en zijkanten van de uitbreiding van de tent, kan gewoon inzetten om te vervormen of bogen die niet worden ondersteund door een ander. Maar in de "flip" kan worden uitgerust met meer comfort slaapplaatsen, meer mogelijkheden om kleding en vele andere nuttige dingen in te passen.

Als u verstandig en voorzichtig rekken van de tent, draai rond de omtrek van de bodem en permanent bevestigd, kunt u uitstekende, comfortabele cabine voor een meerdaags verblijf te creeren. Daarnaast, "polubochek 'lobby's zijn ruimer en stabieler.
Selectie van tenten altijd gemakkelijk, maar als je besluit om een ??tent te kopen, nu een groot aantal toeristische winkels staan ??klaar om u te helpen met dit.
Toeristische tent Home Outdoor

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.