The social network

picture picture picture picture
logo

Neurenberg. Stad vergaderingen

Nuremberg gaat de geschiedenis in vanwege de vergadering: in 1050 de stad voor het eerst vermeld in de documenten, met name in verband met een dieet van de prins, waarop de keizer Hendrik III alle bijeen in Neurenberg. Hieruit volgt dat vanaf 1356 en over de volgende eeuwen, elk novopomazanny Duitse keizer houdt zijn hier voor het eerst de Rijksdag (Reichstag). In 1650 in Neurenberg voor de wereld geweldige maaltijd op het moment dat besloten om de Dertigjarige Oorlog einde, na het Westfaalse vredesakkoord.

De sfeer van Neurenberg, zijn openheid naar de wereld en de mogelijkheid om te integreren hebben gediend als een belangrijke basis om de basis te leggen voor een nieuwe razvitiya.Tsentralnaya hier EvropyPriblizitelno punt in 1500 de grote wiskundige Regiomontan, die kenmerkend is voor een nuchtere berekening van de cijfers en feiten, schetste de centrale punt van de Europese imperiale stad Neurenberg Free. Zeker, hij dacht van wel, niet alleen in termen van snijpunten van de weg systeem, waar twaalf grote wegen van de verschillende landen Europa samenvoegen het continent als een bundel van stralen in de vijf belangrijkste poorten van de stadsmuren van Neurenberg.

Neurenberg. City Room

En niet alleen in termen van de moderne calculus, waarbij in een dag 1.266 bestelauto's rolden in de stad - onder hen, uit Riga, Kiev, Istanbul, Lyon, Brussel, Antwerpen en Venetie, en misschien wel geladen met waardevolle tot aan de top " Neurenberg junk "een overblijfsel van nego.Navernoe, Regiomontan in gedachten had en niet alleen dat de Neurenberg, met haar schatten opgeslagen in het Heilige Roomse Rijk van de Duitse natie, een stad begunstigd door de Duitse keizers, die Rijksdag, stond op de voorgrond . Het nieuwe huis was een wetenschapper die verhuisde naar de hoofdstad van Neurenberg culturele en spirituele uitwisseling op het vasteland van masshtabe.V de decennia voor en na 1500 alleen maar, dezelfde krachten die de Neurenberg en Neurenberg feit maakte dat hij nu is de belichaming van getypte hoog en de hoogste dostizheniy.V de tijd markten in concurrentie met elkaar om de koper te bieden de goederen met het handelsmerk van de "Nuremberg", een keer belachelijk gemaakt "de zandige oever van het Heilige Roomse Rijk" werd een bloeiend centrum van de industrie, de handel en de beeldende kunst, de zogenaamde 'doodskist van juwelen "en plaats zeer geschikt voor vergaderingen imperii.Gorod-vystavkaStroitelstvo in de vroege jaren 70 modern centrum voor beurzen en tentoonstellingen was de beslissing van historische betekenis.

Ranking nummer twee in Beieren, Nurnberg en kunnen hun gewichtig woord te maken in het Duitse beleid over het houden van yarmarok.Segodnya Neurenberg Fair Center bestaat uit 12 paviljoens van de tentoonstelling oppervlakte van een totaal van 150 000 vierkante meter, die werd uitgebreid met twee twee-verhaal paviljoens en een multi-verdiepingen tellend gebouw met een lobby, informatie stands, een restaurant, een perscentrum en vergaderzalen. In aanvulling op deze Franse ingerichte kamer (nuttige oppervlakte van 21 000 m?), ontworpen voor grote congressen, beurzen en tentoonstellingen, animatie, voorstellingen, evenals grote Sport meropriyatiy.Daesh concert! Perfection-technologie , een positief effect, onopvallende elegantie, locatie, kamers, en kamers rond een groene binnenplaats, ruime lobby, de locatie van een park dat is beschermd tegen verkeerslawaai en nog steeds op de toegangsweg naar de snelweg - dit alles maakt de Concert Hall Maysterzingerhalle culturele en sociale centrum van de stad polumilionnogo. versierde houten panelen, de wereld-beroemd om zijn akoestiek Kontserrtny Hall Maysterzingerhalle kan in haar Grote Zaal 2121 geven op de ruimte, terwijl de Kleine Zaal - 230 tot 500 zitplaatsen.

Tijdens de sociale evenementen in de Grote Foyer ligt op ongeveer 1300, en in de kleine zaal 420 personen. Gelegen in de voorkant van kamers en een patio van 2000 vierkante meter en 550, ze bieden ook tentoonstellingsruimte en maken het concert en lezing pauzes voor een zoete времяпрепровождение.Картину dit elegante culturele voorzieningen de vier zalen te vullen, van ongeveer 100 mensen, drie restaurants, ruimte voor kleine gemeenschap evenementen, een terras met een capaciteit van maximaal 700 personen, volledig automatische bowlingbaan, 700 parkeerplaatsen en een moderne, eersteklas hotel naast het Concertgebouw Maysterzingerhalle.Krome Daarnaast is meer dan 140 hotels, evenals ingebouwde zalen en kamers restaurants in de stad bieden de kans voor hen om vergaderingen.

By the way, alleen in de stad van meer dan 11 500 hotelbedden te wachten op hun gasten, zoals in Neurenberg, samen met haar voorsteden, met een goed functionerend transportsysteem is het leveren van een totaal van 20 000 is mest.Za winkelen - naar met ons op! Bijna 500 000 mensen vandaag de dag in deze grote stad, wiens hart klopt in het hart. Maar het is geconcentreerd in de oude stad derde winkels.

De keuze van de goederen is enorm - van een goede specialistische winkels tot grote warenhuis van de boetiek aan de winkel van de Beierse nationale jurk, van de discounter, handel tegen gereduceerde prijzen aan de juwelierszaak en de antieke winkel om zones en gratis vervoer supermarketa.Peshehodnye van de eilanden van de vergaderingen , het geven van een bijzondere sfeer - al deze kwam na een zorgvuldige restauratie van de historische stad Neurenberg, compleet bijna vernield tijdens de Tweede Wereldoorlog, alsmede het resultaat van een redelijk, rekening houdend met de eigenaardigheden van het wegennet benadering van de stad planning en constructie metro.Nyurnberg podzemnyyMetropoliten, bestaande uit twee hoofdtakken heeft nu voor bijna 30 km en 39 stations op de belangrijkste bevolkte gebieden van Neurenberg, waar naar schatting 500 000 mensen en ligt op 300 en 000 werknemers mest.Kak bestemd voor de bouw project alle punten van de verzameling van het openbaar vervoer is gunstig grenst aan het netwerk aan te sluiten Metro: het centraal station en de luchthaven management, winkelen, stedelijk scene en Exhibition Centre. Dus, al gebouwd metro lijn "U1", die loopt van het oostelijk deel van het station Langvasser "Messetsentum" door het centraal station en de binnenstad te Shtadthallle Furth, en nu is ze nog boos in de richting van Furth HardhEe.

De regel "U2" komt uit het Noorden om te stoppen "Airport" bijna Stein, een nieuwe lijn van 'V3' zal binnenkort in aanbouw en zal gehouden op de "Ratenauplatts" Klinikum Neurenberg naar Nord (Noord-ziekenhuis) worden, met een tegenovergestelde richting Gebersdorfa . Na de bouw op de lijn "U3" zal hier worden uitgevoerd volledig geautomatiseerde treinen zonder mashinista.Relsy dorogiSet en high-speed spoorwegen moeten ook agglomeratie met zijn 1,5 miljoen inwoners, als de metro stad.

Daarom is de Duitse spoorwegen bouw van twee treinpaden voor elektrische treinen, die moeten met elkaar verbinden Neurenberg en de naburige stad van Altdorf en Laufen (er al bestaan), en Schwabach, of mond en, nog belangrijker, moeten zij toegang hebben tot die gebieden van Neurenberg, die niet aan door de metrolijn. Het zal worden gebouwd, een andere metrolijn in Furth, Erlangen en Forhhaym, die de 100 km spoorwegnet voor de treinen zal een aanvulling.

Daarnaast, in Neurenberg, blijft uitbreiden aanleg van wegen. Stedelijke autosnelweg in het zuiden, westen, noorden en oosten van het verkeer last is verwijderd uit het binnenste deel van de stad en direct aansluiten op het supra-regionale snelweg setyu.Gotovim in frankonskiNyurnberg verheerlijkt zich onder de verschillende menu's van de wereld de eerste plaats voor zijn worsten, geroosterd op de grill. In het algemeen zijn worsten, hetzij gegrild of urban, nauw verbonden met de culinaire geschiedenis van de stad.

Openheid naar de wereld frankontsa wordt weerspiegeld in de keuken. Daarom is er is niets dat niet is vertegenwoordigd Neurenberg gastronomie, van Indonesische rijst gerechten tot een rijke diversiteit van haar Balkan keuken. Hoe frankonets dat een zacht hart voor zijn ruige shell huiden, zodat huiden en Neurenberg voor hun stadsmuren overvloed wereldberoemd behandelt.

From Nuremberg peperkoek begon zijn triomftocht over de hele wereld, en zelfs een 'slank figuur' kon ze niet. Bewaren "Magic kast" dichter Carl Immermann noemde de Frankische land 'magische kast ". Snelwegen, zoals publieke waarden, en conventionele, en veel van de weg takzhezheleznye trok hem dichter bij de stad.

De lokale buurten, steden en dorpen tonen zich in de kleurrijke pracht van de foto's: gebouwd in de barokke paleizen, kastelen op de rotsen van de Jura-periode uschelistyh Frankisch Zwitserland en Hersbrukskoy, schilderachtige dalen Plyuttlah, Schwarz of Vizent, prudistye Rangau buurt ... Dat gebied bogatuyutraditsiyami kulturnyuu woningen met romantische oude-Neurenberg patricische families, boer huishoudens, rijk getrimd vakwerkhuizen, het marktplein, met een kruis die uit deze straten met puntdak torens, kerken, heiligdommen dierbaar hun duizenden jaren oude geschiedenis kan worden beschouwd als een juweel van de Duitse midden ...
Andreas Beraz van Neurenberg. Duitsland

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.