The social network

picture picture picture picture
logo

Ongewone vakantie in de meest populaire landen!

Bright, herinneren, niets op een soortgelijke gebeurtenis, die veel nieuwe ervaringen, onvergetelijke ervaring van de aanwezigheid in een andere werkelijkheid en van het zien van die optreedt nergens anders brengt - dat is wat een trip! Vind precies de richting van talloze exotische plaatsen is altijd een uitdaging.

We willen het makkelijker voor u om een ??keuze te maken, en om uw aandacht te brengen een paar landen, die, naar onze mening het meest overeen met de eigenaardigheden van de streek en het is daarom erg populair onder toeristen. Dit is Malediven, China, Indonesie, de Dominicaanse Republiek en Italie.
  "Parel van de Indische Oceaan", "Land van Koningen" - zoals titels Malediven kreeg een verrassend mooie natuur, witte stranden, rust en buitengewone rijkdom van de onderwaterwereld.

Jacques-Yves Cousteau noemde het mekka van de Malediven duikers. Atoll Zuid Male - Embudu-Kanda, Embudu Canyon Guraydu Candy en vele andere eilanden van de Malediven archipel, zal een spectaculaire duiken. Hoewel het niet noodzakelijk een duiker om te zien de onaardse kleuren Ocean, en de ervaring vreugde.

Genoeg om naar het strand en duiken en snorkelen, en je zult dezelfde schittering die duikers kan zien mijl uit de kust te vinden. Een van de onderscheidende kenmerken van ontspanning in de Malediven is dat bijna ieder hotel is een villa gelegen op zijn eigen eiland. Maar het belangrijkste verschil tussen de Malediven is nog steeds niet in het duiken, niet voor comfort en niet in de tropen.

Malediven - de eerste van alle eilanden waarop een persoon begint te voelen een buitengewoon interieur comfort en rust.
  Bewondering voor verrassende variatie en combinatie van perfect, zo lijkt het, zal ervaren verschillende dingen Europese toeristische, die maakte een tocht naar China, dat is opgenomen van alle pracht en praal van de oosterse wereld. Op het vasteland van de staat bewaard gebleven talrijke historische monumenten, die zijn geworden symbolen van het land - de Grote Muur, de Verboden Stad Palace, boeddhistische pagodes en parken.

Hainan Island - een schatkamer van China, een totaal andere wereld waar alles is vreemd: exotische recepten die het geheim van een lang leven, thee, en mijn mond smaakt zien als klikte zijn tong, de mensen daar en de Miao, die lopen op gloeiend ijzer en de behandeling van de ziekte kijk Nanvan bossen waar apen geregeerd door een god, en Taoistische mystieke parken. Gouden stranden van de Zuid-Chinese Zee, de wereldberoemde resorts Dadonghai, Haikou en Sanya geeft onvergetelijke plezier, vooral als je een strandvakantie met sessies van traditionele Chinese geneeskunde, SPA procedures, of aan warmwaterbronnen Boao, Xinglong, zeven meisjes en Nantyan combineren.

In Hainan kunt u genieten van activiteiten in de buitenlucht en doen allerlei sporten. Het biedt golf, rafting, paardrijden, surfen, duiken, safari, helikopter tours, bungeejumpen, etc. En het geheugen van de Reizen krijgen een uniek borduurwerk op zijde, porselein en fijne sieraden van een auteursrechtelijk beschermd werk van zeldzame parels en parelmoer.

Het collectieve beeld van Azie, het land duizenden mogelijkheden, "glimlach Oosten" - welkom bij de veelzijdige Indonesie, een land van contrasten! Van alle dertienduizend eilanden meer dan bewoonbaar onbewoond, het moeilijk is om een ??hindoe-tempel onderscheiden op de moskee of de kerk, cutting edge technologie, zijn grote steden vervangen door de natuur en primitieve jungle dorpen.

Toerisme in Indonesie - alle vormen van entertainment en sport, waaronder extreme, onvergetelijke duiken op de eilanden van Bintan en Lombok, met een verbazingwekkende kennis van de Indonesische cultuur in Bali en Sulawesi, de grote religieuze gebouwen op het eiland Java. Dance-trance, epische pop presentatie met een orkest spelen van de gamelanah centra, Craft en het laatste toevluchtsoord op aarde nakomelingen van de prehistorische dinosaurussen - alle van Indonesie. En het is slechts in zeer algemene termen!

Folk festivals, zorgeloze stemming heersende overal en vurige Latijnse ritmes, plus de gezellige sfeer van de oude straten en cafes, de stille kaden, witte stranden en de tropen. De naam van deze prachtige combinatie - Dominicaanse Republiek. Bekend tot de XIXe eeuw als een piraat buitenpost, de Dominicaanse Republiek is ook de thuisbasis van de Caribische carnaval, rum, sigaren en koffie, geen gezicht beeldjes Lima en Larimar steen.

Tijdens een vakantie in de Dominicaanse Republiek wachten op u rijden op de ranch van La Cascada, duiken in de baai van Samana, onderwater-grotten in Punta Cana, koraaleilanden van Los Aytises en Indiase dorpen in het Nationaal Park Manatee. Fans van stille rust een goede tijd op de stranden van Bavaro en de Saone en fascinerende tours introduceert de historische bezienswaardigheden van de stad Santo Domingo, San Cristobal, La Romana en vele anderen.
  Mooie traditie en goede smaak in alles - dus in het algemeen kunnen we zeggen over Italie.

Het land heeft een eeuwenoude geschiedenis, maar het blijft altijd jong, en elke keer dat opent nieuwe gezichten. Rondleidingen van Italie alle soorten van vakantie combineren: rustige stranden aan de Adriatische kust, Amalfi en Ligurische therapeutisch verblijf in thermische resorts op de eilanden Ischia en Capri, entertainment, sport en allerlei boeiende thematische programma's - "Beelden van Italie "en" De hele Italie. "

Dit is een vertrouwdheid met oude monumenten en het erfgoed van de meesters van de Renaissance, een reis naar Venetie, Padua, Florence, Rome, Milaan en andere historische en culturele centra van het land, premieres en modeshows, voetbal, zeilen regatta's en races, "Formule-1 "Evenementen in de regio's en nationale feestdagen. Alleen in Italie kan volledig worden voelen wat een echte vakantie in Europa.

Reis naar een van deze landen maken uw vakantie echt bijzonder en herinnerd als een van de meest ongewone en spannende gebeurtenissen. Niet ontkennen jezelf dit plezier, maken de vakantie nog helderder!
Reisbureau! - Rest met comfort (Malediven, China, Indonesie, Dominicaanse Republiek, Italie)

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.