The social network

picture picture picture picture
logo

Rust in Karpaten

Karpaten gebergte in het oosten van land Europa, gelegen op het grondgebied van verschillende landen: Oekraine, Slowakije, Roemenie, Tsjechie, Polen en Hongarije. Vormt een convex naar het noordoosten van de boog lengte van ongeveer 1500 kilometers. In West-en Oost-Karpaten is Podkarpacie, een van de meest interessante geografische regio's van Polen. Podkarpacie duurt twee bergketens van de Oost-Beskid (Bieszczady) en de Lage Beskiden. Sneeuw wordt gehouden in het middelste deel van de hellingen van maximaal 5 maanden.

Broadleaf bossen in de bergen bos bruine bodems maken voor dennenbossen boven de zone is krom; veranderen in een zone van bergweiden.
  The Lost World PodkarpatyaSovershat lopen op Podkarpacie kunnen verschillend zijn. Bijvoorbeeld, om een ??stille en duurzame Hucul paarden te vermijden. U kunt gebruik maken van de chaise, skien, smalspoor trein of met de auto (vanaf het punt Lyutoviski en Dvernichek), of om het lopen.

Veel motels zijn vaak zo gelegen dat we kunnen snowboarden. Laten we beginnen met Reizen met Bieszczady National Park.
  Bieszczady Nationaal parkBeschadsky National Park werd opgericht in 1973.

Nu het park heeft een oppervlakte van 29.000 hectare en is de derde grootste nationaal park in Polen na de Biebrza en Kampinos.
  Bieszczady-keten is de meest geavanceerde van het westelijke deel van de Oostelijke Karpaten. Het strekte zich uit van het zadel tot Lupkovskogo Vyshkovskogo passeren in Oekraine.

Bijna het gehele grondgebied van de Hoge Bieszczady woont een grote populatie van beren, bizons, wolven, herten, roofvogels. In september en oktober, de beukenhout hellingen rood en de alpenweiden worden steeds kleurrijker.
  Op een hoogte van 1050 meter boven de zeespiegel, de belangrijkste natuurlijke monument begint Bieszczady gebied alpenweiden, genaamd "weiden."

Ze hebben een natuurlijke oorsprong, hoewel de bestaande in de oude gewoonte van grazende vee, in het bijzonder rundvee, in de bergen sterke invloed op het verminderen van de bovengrens van de bossen, en daarmee bijgedragen aan de uitbreiding "Poloniny." Op dit moment zijn alle "weiden" zijn in het park.
  In elk bos in de vroege ochtend kunt u zien hoe de grazende kuddes herten en reeen Karpaten. Twee serpentine weg kronkelende loop Bieszczady handige routes voor fietsers.

Fietsen kunnen gehuurd worden op vele plaatsen.
  Solinskoe reservoir en Mychkovskoe ozeroLetom leveren een veel plezier twee waterreservoirs: reservoir en Solinskoe Mychkovskoe meer. Ze zijn diep genoeg om te zeilen. Op de oevers van vele aquatische toeristische centra.

Rust in Karpaten

sportvissers kunnen vangen: snoek, baars, brasem, forel of karper, als in een meer bewoonde Solinskom al deze vissen. De lengte van de Golf van Solinskogo 25 kilometers. De interessante feature is de trilling van het waterpeil in de zomer, het cijfer is een gemiddelde van 1 meter, maar op de schaal, het vergroot tot 16,5 meter.

Als gevolg van de schommelingen van het water in de winter, "naar voren" fragmenten van ondergelopen eens dorpen, bossen, en zelfs hele stenen kapel, die weer in de zomer verdwijnen onder water.
  "Iconic pad 'in de Bieszczady kan gaan op de route" icoon pad. " Het begint in de stad Sanok, en maakt de 70-mijl loop, het rijden door de berghellingen en het dorp van de Bieszczady. Boven de steile helling stijgt Sanotsky slot. In het kasteel ziet u de grootste en meest waardevolle collectie in Polen van 600 pictogrammen.

Iconen zijn kunstwerken, geschilderd op de kalk, hout of spar bord met de beeltenis van de gezichten van de heiligen of de evangelien, heeft ons een erfenis van de Byzantijnse cultuur. De pictogrammen werden ingericht in de oude dagen met edelstenen of halfedelstenen en maakte ze een speciale decoratie voor de (salaris) van zilver of goud plaat.

Aan de andere kant van de rivier Sana, op het gebied van Byala, Gurka is een museum van volksarchitectuur, die gegroepeerd zijn houten gebouwen, zijn van grote artistieke en historische waarde. Bepaalde sectoren zijn gewijd aan de verschillende etnische groepen. Onder de tentoonstelling zie je de rustieke hut van verschillende types, een herberg, een kapel, en natuurlijk, kerken.
  De kerk in het gebied wordt beschouwd als de oudste Ulyuch in Polen (bouw datiruetsya1510 jaar).

Deze route kan worden overwonnen door te voet, per fiets, te paard of varen op de rivier San.
  Reizen per smalspoor en in de winter razvlecheniyaSamoy interessante bezienswaardigheid is de oudste van meer dan 100 jaar oud smalspoor het aansluiten van meerdere bergachtige gebieden. Van haar auto kunt u genieten van het prachtige landschap.

In de Bieszczady vele skipistes en liften, routes voor cross-country sport. Begeleid skien tussen de Bieszczady dorpen en toeristische bases maken een onvergetelijke indruk.
  Lage Beskid BeskidyNizkie zijn de grootste berg groep van de Poolse Karpaten. Lage Beskid Beskid Sadecki uit te breiden tussen en de Bieszczady gebergte, een complex systeem van lage ruggen gescheiden door uitgestrekte valleien.

Ze kunnen gaan naar de desolate valleien, waar de enige sporen van de vermiste dorpelingen wilde tuinen, langs de weg kruisen en houten kerken, die een speciale smaak Beskydy valleien te geven.
  Magura Nationaal parkMnozhestvo paden en veldwegen, zal zelfs een beginnende geven tips en helpen overwinnen van de voorgenomen pad van hun eigen. De meest waardevolle en mooie natuurlijke landschappen bevinden zich in de Magura Nationaal Park.

Het maken van mijn weg door een bos wildernis, of wandelen langs de brede valleien, kunt u een kijkje nemen op de voet van de eigenaardigheden van de lokale natuur en cultuur. Het is vermeldenswaard dat de Magura Nationaal Park nog erg jong is (het is gemaakt in 1995), een totale oppervlakte van 19.962 ha, waarvan 96% van de bosgebieden. De rijke en gevarieerde fauna maakt Magura Nationaal Park in een aantal van de meest waardevolle op dit punt in de hoeken van Beskydy.

Het is de thuisbasis van meer dan 200 soorten zeldzame dieren zijn beschermd door de wet.
  Het Nationaal Park is een paradijs voor degenen die graag op de ornithologie. Die hier wonen, zijn er 137 soorten vogels! Onder speciale bescherming in het park zijn de meest zeldzame en bedreigde diersoorten zoals de edele adelaar, uil-pop pistool en shmeleed.
  De schone berglucht, dennenbossen, ongerepte natuur, scheppen de ideale omstandigheden voor outdoor-activiteiten.

De naaldbossen, de lucht verzadigd is met zuurstof en ozon. Slechts een lucht bevordert een betere gezondheid en humeur hoogte. Nadat in op Podkarpacie rest, voelt u zich al vele jaren jonger en gezonder.

Bron: Alles over Polen - geschiedenis, de bezienswaardigheden, en de architectuur van Polen, rondleidingen in Polen, groene vakantie in de Karpaten.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.