The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Venetie

Er was eens een tijd dat ik ging rusten op de Sicilie. Maar toen veranderde ze van gedachten en besloot dat we een keer op zijn minst te kijken naar het beroemde Venetie. Bij zijn terugkeer, en verander de keuze heeft geen spijt van.

Dus, eerste dingen eerst:
De stad aan het water.
Het feit dat Venetie is als een St.petersburg e is waar, maar niet zo veel, maar is veel rijker dan Venetie kanalen, dan de goede oude Peter.

Maar het water slecht is, jammer genoeg, op sommige plaatsen (tijdens het rijden in een gondel) eerlijk rook van riolering, water en kan niet geroepen zuiver zijn. Echter, dit is normaal, het water-bijna stil, maar in theorie zou moeten varieren, zee-g. En natuurlijk, water - zout - drink het onnodig verlangen is er niet (en op zoek naar haar met geen zin helemaal:)). Toen ik stond duhoten verschrikkelijk, zodat de noodzaak overgoten met koud water van een zeer urgent.

Maar geen fonteinen of bronnen, in tegenstelling tot alle andere toeristische bestemmingen, waar ik bezocht, in de buurt werd niet waargenomen. Pas na zorgvuldige studie gebied hebben twee zoetwater bron gevonden: de kerk van St. Zacharias en Santa Maria della Formosa.
En in Venetie is de enige vorm van transport en de rivier! Niet erg handig, maar brutaal romantisch!

En alle andere instrumenten zijn absoluut nutteloos: op de Venetiaanse straat niet geven iemand die ik ken van de middelen van vervoer. Zelfs de fiets is er onnodig, omdat bijna alle bruggen in Venetie "verslaafd" en voor het gemak van de voetgangers zijn voorzien van een trap. Dus vooral op een fiets, kies dan niet voor overklokken.
Het feit dat Venetie gaat onder het water en langzaam afbreekt, ze weten alles.

Echter, tot u direct op de plaats, realiseren zich niet de omvang van de vernietiging. Het is jammer ongelooflijk! De stad heeft in feite zijn eigen uitstraling en door een mysterieuze aantrekkingskracht, charme.

En in Venetie, bijna niemand woont. Bleef een handvol patriotten en fanatiekelingen van zijn geboortestad, die bereid zijn tot enorme overlast tolereren omwille van de wereldse harmonie van steen en water. Een arme man de renovatie van appartementen tot twee keer per jaar, omdat de als gevolg van vochtigheid alle wilde gips scheuren en klom.

beginnen te dromen: Italie, rest Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.