The social network

picture picture picture picture
logo

Waarom vakantie in Brazilie -. Speciale

Veel mensen weten al lang dat heel goed mogelijk dat uw vakantie door te brengen in Zuid-Amerika, waar deze landen omvat: Venezuela, Peru, Chili, Brazilie, Argentinie, Colombia, Uruguay en Ecuador.
  Brazilie is het grootste land van allen die deel uitmaken van Zuid-Amerika. Vakantie in Brazilie is een mooi en divers de natuur, die is onderverdeeld in vier verschillende zones.

Dit land trekt de aandacht van alle liefhebbers van reizen, avontuur en ongebruikelijke exotische vakantie. Brazilie is de echte schatkamer van bouwkundige constructies van het verleden. Een Braziliaanse Carnaval in Rio de Janeiro is de hele wereld bekend. De Russische toeristische tours naar Brazilie vooral populair in de winter.
  Na Brazilie, Argentinie is de grootste.

Een tour naar Argentinie zal worden herinnerd mogelijkheid Argentijnen adembenemende dans dansen - tango. Daarnaast, Argentinie staat vol met interessante architectonische gebouwen van de ongewone en fauna, die kan worden gevoeld wanneer het gaan in de jungle of de beroemde Iguassu Falls zijn gelegen op de grens tussen Brazilie en Argentinie.
  Niet elk land kan trekken, zodat haar mysterieuze geschiedenis en cultuur als Peru.

Het land heeft slechts twee seizoenen (winter, zomer) als mensen die zich willen onderdompelen in de mysterieuze sfeer. U kunt gaan op safari in het regenwoud, en kunnen actief zijn in de Reizen met sneeuw bedekte bergen.
  In onze tijd het meest populaire resorts Arequipa Peru, Ica, Cusco, Lima, Machu Picchu, Puno, Puerto Maldonado.

In dit land, dit prachtige land elke steen ademt geschiedenis - rotstekeningen woestijn Nazca, een bizarre verbinding met de grote Andes en de Amazone regenwoud, zandstranden van de Stille Oceaan en de relikwie van het Titicacameer.
  De meeste mensen verblijven in Chili lijkt alleen skigebied met verschillende soorten pistes, maar vooral, Chili staat bekend om haar uitstekende keuken, die is gebaseerd bestaat uit schaal-en schelpdieren, en in aanvulling op haar uitstekende wijn.

Chili is de plaats waar de beste komen met uw familie en vrienden. Origineel en comfortabel huis, gelegen aan de voet van de bergen een heel speciale sfeer, waardoor feestdagen worden vol met romantiek en prettige ervaringen. In al het bovenstaande, ondanks het feit dat veel mensen de voorkeur rest in Chili in de winter, hier is waar de rest van de zomer. Vertegenwoordiger heldere zomer resorts is Vina del Mar De stad wordt ook wel de "Garden City".

Het is zo genoemd vanwege het milde subtropische klimaat, dat heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van bijzondere flora. In feite, Chili - is een geografisch wonder. Het is uniek in dat, ondanks het feit dat het de meest smalle land, zijn traagheid is de grootste. Het uiterlijk van het land lijkt op de maan het oppervlak, zoals het land omvat drie continenten.

Voor een bezoek aan alle hoeken van dit prachtige land, moet je boek tour ten minste 10 dagen. Deze keer zal genoeg zijn om de grootsheid van het landschap te genieten.
http://www.jazztour.ru/

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.