The social network

picture picture picture picture
logo

Wiener Staatsoper

Wenen De Staatsopera is een van de eerste opera van de wereld, die een bezoek brengen adressen, zul je altijd trouw blijven aan hem. Opera House biedt een verscheidenheid van het publiek op het hoogste niveau, zoals in de beroemde scene van dagelijks wisselende programma: meer dan 60 opera's en ballet werkt voor 285 dagen in 2008/09 - een dichtheid voorstelling werpt de Weense opera op internationale schaal in de eerste plaats.

Opera House, het wordt beschouwd als de hoedster van de beste tradities van de Weense klassieke school, en in de eerste plaats - de school repertoire Motsarta.V State Opera presenteerde de opera gedeelte van de gehele literatuur, uit "Carmen" van Bizet, "Nabucco" van Giuseppe Verdi en Mozart's opera " dus kom allen "tot" Fidelio "van Ludwig van Beethoven en" Lohengrin "van Richard Wagner. In de eerste plaats, het programma van het seizoen 2008/09 zijn vier premieres met een stellaire line-up: een enorm project van Wagner "Ring des Nibelungen" onder Franz Velsertunnel, Plaatsen, en Sven-Eric Behtolfa worden afgerond producties 'Gotterdammerung' en 'Rheingold'.

In "Faust" van Charles Gounod te zien Angela Gheorghiu en Roberto Alagna, zal ook worden voorgelegd aan een meesterwerk van Peter Iljitsj Tsjaikovski's 'Jevgeni Onegin'. Het theater werd geopend enscenering van "Don Giovanni" van Mozart in 1869. In 1875-1897 jaar de muzikale leider en chef-dirigent van het theater was H. Richter, een uitstekende vertolker van Wagners opera's.

Als het ware geimplementeerd enscenering Wagners tetralogie 'De Ring van de Nibelungen "cyclus van Mozart opera's," Otello "van Verdi. In 1897 leidde hij het theater krijgt een prominente componist en dirigent Gustav Mahler. Gedurende de tien jaar van zijn leiderschap Opera House is uitgegroeid tot een van de beste theaters in de Europa.

Het was in deze periode worden geplaatst op het podium van "Eugene Onegin", "Queen of Spades ',' Iolanta" PI Tchaikovsky. Het gebouw zelf is gebouwd in Opera's 1863-1869 en was een van de eerste parade van de gebouwen op de nieuw geplaveide Ringstrasse.

De auteurs van het project in de keizerlijke en de Royal Opera House, de rechtbank begon door August von Sicard architecten Sikardsburg en Eduard van der nyul. Eenmaal per jaar de scene en parket Staatsopera magische wijze 's nachts omgetoverd tot een enorme balzaal - daar gaat de wereldberoemde Weense Opera Ball. Dan, in het bijzijn van de president van Oostenrijk meer dan honderd debutante paren in lange avondjurken en smokings deze open bal van ballen, herinnert aan de vroegere charme van het tijdperk van de Ringstrasse.

Ere-Voorzitter van de bal is de president van Oostenrijk. Om deze magische gebeurtenis is moeilijk - tickets doorgaans worden verkocht in de herfst en de vraag groeit van jaar tot jaar.
Tickets Opera House Weense Staatsopera van WenenTicketband - hypermarkt Entertainment

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.