The social network

picture picture picture picture
logo

Balchik - Het resort in Bulgarije

Balchik - een relatief kleine badplaats van de 13 000 lokale bevolking. Gelegen 42 km ten noorden van Varna.
Zomer in Balchik, als in elke badplaats, kom op rest duizenden toeristen.

En degenen die er voor kozen verblijven in het aangrenzende resorts, ga naar Balchik met uitstapjes naar de bezienswaardigheden te genieten - het paleis van de Roemeense koningin aan de botanische tuinen die zijn geworden kenmerk van Balchik, de omliggende bergen en de witte stad net mooie stad met een unieke architectuur.
We bezoeken Balchik was opgenomen in een uitgebreide tour van "Cape Kaliakra -. Balchik" In Balchik reden we vanuit de Kaliakra.

Begroette ons met een zeer witte bergen deed me denken aan Balchik Belgorod krijt heuvels. In Botanische Tuinen en de residentie van de Roemeense koningin in Balchik hebben geen bedrijf was dus niet en verliep in een keer naar de plaats. Onze gids gaf ons toegangskaarten en het aanroepen van de vergadering (dit keer, we ottorgovalis 02:00), we weer nodigde ons uit om zelfstandig te lopen.

In de niet-ingewijden in de historische details van de man zeker een vraag, wat is uitgegroeid tot de koningin van de Roemeense afgerekend op de Bulgaarse grondgebied. Het is heel simpel - c 1913-1916 en 1919-1940, behoorde tot Roemenie Balchik.
De Roemeense koningin Marie van Edinburgh, de vrouw van Ferdinand I Balchik bezocht in 1921. Leuke stad aangetrokken tot Hare Majesteit, de Koningin heeft besloten om een ??zomerverblijf hier te regelen. Het heet nu het Koninklijk Paleis.

Balchik - Bulgarije Bulgaarse badplaats

Natuurlijk, de huidige koningen gebouwd paleizen en leven abrupt, maar op het moment, blijkbaar een dergelijke schaal werd beschouwd koninklijke. Uitgenodigd voor de bouw van twee architecten uit Italie, en Zwitserland, die zich bezighouden met de bloemist van het park. Op het grondgebied van het park later, in 1955, werd gesticht door de Botanische Tuin. Queen Mary was al dood, en weer bewoog in Balchik Bulgarije.
Onderzoek te beginnen met de botanische tuin.

De voornaamste attractie - de verzameling van enorme, groter dan een man, cactussen, agaves en andere vetplanten. Aloe is echt een boom, en de hoogte van een aantal gevallen, geloof ik, niet minder dan 2 meter.
Van cactus-en bloementuinen zijn hoofd tijdens een bezoek aan de Roemeense koningin. Bij de ingang van het park mensen smaken sommige exclusieve wijnen.

En wij zijn nog erger? Ook stoppen met alle proberen, maar de prijzen zijn zo bijten, dat de smaak er niet toe doet. Dus door te geven.

Informeer het park en leek te vallen in een andere wereld. Ja, Hare Majesteit had vrij goede smaak. De residentie is gelegen op een heuvel in de buurt van de zee.

Rond greens, verharde paden, pittoreske stenen terrassen, bruggen, watervallen, uiteraard, het paleis van koningin met een minaret, nog enkele huizen ... Het is beter om te kijken naar foto's en indien mogelijk, kom dan in en uit de eerste hand zien van Balchik.
Originele artikel - Balchik
Bron - Reizen Notes

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.