The social network

picture picture picture picture
logo

Franse badplaatsen

Cote d'Azur - een wereldberoemde Franse badplaats. Hoogstwaarschijnlijk heeft iemand van jullie gehoord over ten minste een keer. Maar wat we weten over deze plek? Dit resort wordt vaak genoemd Franse Riviera. Het is gelegen in het zuidoosten Frankrijk.

Italiaanse Riviera is gelegen ten oosten. Een stuk van de Cote d'Azur is uniek. Hier ziet u de bergachtige kust traktaten, vele eilanden van verschillende vormen en maten, die van groot belang, smalle baaien, weelderige bossen, brede zandstranden. Het resort is vol met toeristen en gewoon vinden eenzaamheid hier niet mogelijk. Op de kust zijn er vele havens van Nice, Port-Grimaud, San Rafael, St. Tropez, Frejus, Cannes, Hyeres-Plage, Saint-Maxime, Le Lavandou, Monaco, de Cavalier.

Hun beschikbaarheid en goed klimaat stimuleert het zeilen in deze plaatsen. Wind, typisch voor Franse Riviera - mistral en sirocco. Het grondgebied van de regio heeft een ongewoon hoog niveau van ontwikkeling. Dit gebied is het duurste buitenlands onroerend goed in Frankrijk en, nog steeds de vraag naar het gestaag toeneemt. Geen wonder dat het resort heeft een groot deel van de nalatenschap van de sterren.

Dit is Claudia Schiffer, Elton John, Arnold Schwarzenegger, Ringo Starr, Luciano Pavarotti, Pierre Cardin, Jean-Claude Van Damme, Brigitte Bardot, Michael Schumacher. En, zoals u dogadatsya, villa's hier - erg duur. Over de hele wereld Tour Operators verspreiding van de rondes op Cote d'Azur. Ondanks hun grote waarde in het warme seizoen is er een hoge spanning. Reizen op eigen kracht is ook duur, omdat de prijzen van goederen en diensten is stijgende.

Tom, die geinteresseerd zijn in onroerend goed aan de Cote d'Azur, het aanbieden van diensten aan een groot aantal bedrijven die betrokken zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Cote d'Azur trekt de natuur en het klimaat, die het mogelijk maakt om deel te nemen in diverse vormen van recreatie hier. U kunt varen op een jacht, zonnen onder de zon dag na dag, beklim de bergtoppen, verken de natuurlijke bezienswaardigheden van de lokale bossen.

Naast de beroemde steden van de Cote d'Azur, ook hier is er veel van vrij interessante en aantrekkelijke kleine steden. Resorts Frankrijk Frankrijkvastgoed in Frankrijk, villa, onroerend goed aan de Cote d'Azur

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.