The social network

picture picture picture picture
logo

Het resort aan de oever van de liefde ...

Tegen het einde van de winter, zijn gegaan door twee van Kerstmis, Nieuwjaar drie, mannen en vrouwen festivals en pereobschavshis in deze tijd met een goede helft van de mensheid, we droomden van een rustige haven, waar er geen noodzaak om glimlachen naar klanten, beantwoorden telefoontjes en gaan zelfs aan partijen. Toen we werden gevraagd om naar de Atlantische kust Frankrijk, La - Pijn, en een cursus van thalassotherapie, wij natuurlijk eens zonder aarzeling.

Als je zou kunnen passeren op het papier, als onze vrienden hebben gereageerd - de Franse, toen ze leerden over het doel van onze Reizen! In hun toon tegelijk lezen en bewonderd, en ontzag, en milde jaloezie.
La - Pijn - is in Bretagne. Drie uur met de sneltrein van Parijs station "Montparnasse" mime smaragdgroene velden - en u bent in Bretagne.

A = Bretagne is de Atlantische Oceaan, de Golfstroom, zout zwembaden, eindeloze zandstranden, spectaculaire rotspartijen aan zee en roze en paarse rotsen ... Het is geen toeval in Bretagne zo veel romantische titels: Cote de Granit Rose, voor de kust van Legends Beach Liefde ...
La - De pijn die staat aan de oever van de liefde - een belangrijke Europese Resort, , opgericht in 1879. Maar tot die tijd is alle negen kilometer kust in particulier bezit.

Met de komst van de eerste hotels in La - De pijn die al snel faam seculiere plaatsen. Dus voor een goede rust nu hier is alles: luxe hotels en villa's, een casino en restaurants, tennisbanen, golf - de club, paardrijden.
Nou, de eerste in 1896 in La - Bol Hotel is gebouwd, 'Roald Talas Barrier ", en omdat hij is nog steeds nummer een hotel aan de oever van de liefde. Het bleef beroemde gasten, zoals Sean Connery, Marina Vlady, Annie Girardot. En we kwamen juist in dit hotel.

Dit is een prachtig gebouw, gebouwd in de beste tradities van de neo-romaanse stijl, onmiddellijk verschoven ons naar het begin van de XX eeuw.
Terwijl de bediende schreef onze oren moeilijk voor de Franse naam en de sleutels gaf om de kamers door de hal langzaam gasten dreef in wit badstof handdoeken en slippers. We zijn slechts een paar uur geleden was vertrokken Moskou, nog steeds proberen om - dan lopen, luid praten, gedoe en veroorzaakte verrassing in deze ontspannen en pluizige witte publiek.

Zeer vriendelijk personeel gaf ons een rondleiding door zijn bezittingen in de eerste dagen. Resort aan de oever van de liefde ... Resort"Hier hebben we een verwarmd zwembad, er is een sauna, een fitnessruimte, hier onze centrum voor thalassotherapie, massage kasten boven, hier krijg je een badjas en slippers, vervolgens wachten op een uitnodiging om massage ..." We duizelig voelde en we gehoorzaam volgde alle pointers en probeerde alles te herinneren en niets missen.
Op deze dag, het donker werd al snel en we hebben niet in de gaten van de schoonheid van de kust van Liefde.

Maar als we wandelden langs de promenade, kijkend naar de naburige hotels en villa's, we eindeloze lanen van de platanen zag met grappige kleine vuisten op de takken.
Elke dag liepen we langs de oceaan.
En niet alleen lopen - reden we fietsen op het water.

De oceaan was een grijs, bijna zwart, dan blauw, zoals in de reclame-afbeelding in een tijdschrift, maar altijd indrukwekkende en absoluut eindeloos. Maar het meest verrassende was de geur van de oceaan, zijn als het in-en uitademen.
Wat denk je over het resort van La Pain? Wilt u er naartoe te gaan?

Postscriptum
De Fransen, die weten veel over de genoegens al lang begrepen dat hun provincie - een ideale plek voor workaholics gevoelig zijn voor stress. Dus we adviseren u om te bezoeken en en rest La - Bole ....

Auteur: The Guardian
Website: Ctolica.info

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.