The social network

picture picture picture picture
logo

Karlovy Vary -. Pearl Resort

Tours in de Tsjechische Republiek zijn zeer populair bestanden voor vele jaren. Een van de meest populaire Resorts Tsjechie is Karlovy Vary.
 
Karlovy Vary - Tsjechische Republiek, het grootste resort met zijn huidige eeuwenoude traditie, cultuur, en hun schatten. Warme minerale bronnen, waarvan het water zijn uniek in hun kenmerken - de echte rijkdom van Karlovy Vary. Zij die de basis van de spa behandeling.

Karlovy Vary - Pearl Resort vakantie

Totaal aantal geregistreerde bronnen in de stad en haar omgeving - 132. Carlsbad begon te worden gebruikt als een therapeutische spa met 1521.
Voor therapeutische doeleinden, worden ook gebruikt in Karlovy Vary thermische zout en de plaatselijke vuil.

Je kunt gaan en herstellende, preventieve en gezondheid cursussen. De basis van de behandeling - een regelmatige inname van mineraal water zoals voorgeschreven door een arts die bepaalt de hoeveelheid water en de bron selectie. Het is belangrijk om te ontvangen een combinatie van water-en dieetvoeding en diverse soorten balneoprocedures.

De behandeling in Karlovy Vary is aanbevolen voor mensen die lijden aan ziekten van de maag en de twaalfvingerige darm, lever, galwegen en alvleesklier, darm, stofwisseling, infecties van de urinewegen.
Voor zwemmers creeerde een verwarmd buitenzwembad 50 meter zwembad met mineraalwater - "Thermal" met fitnesscentrum en sauna, en andere bedekt zwembaden voor hotels en resorts, evenals verschillende stranden waar u kunt in alle rust zonnen de natuur.

Zijn rest in Karlovy Vary je kan besteden aan entertainment en eenvoudig de meest verfijnde smaak. De oudste circuit in de Tsjechische Republiek (1899), een bowlingbaan, schietbaan, een van de mooiste van Europa, golf, vliegen vliegtuigen, een verscheidenheid aan sightseeing tours en nog veel meer
Hotels en resorts van Karlovy Vary kan voldoen aan de meest veeleisende klanten.

Veel resorts lijken niet op de gezondheids-en medische instellingen, en eersteklas hotels, en hotels zijn bijna altijd voorzien van goede medische voorzieningen.
Bron: http://www.aurore.ru - Tour Operator in de Tsjechische Republiek

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.