The social network

picture picture picture picture
logo

Last minute in de emiraten. Magic ...

Op dit moment is moeilijk om iemand die nooit zou zijn geweest buiten hun bevoegdheden te vinden. Meestal, de Russische toeristen reizen naar Europese landen, waar de mentaliteit is vergelijkbaar met die van ons, en een groot aantal historische bezienswaardigheden kunt u uw verblijf nog interessanter. En toch niet alleen West-Europa trekt toeristen, vooral rekening houdend met de burger die vaak niet willen weer naar dezelfde Resorts, waar eerder rustte.

Voor degenen die vakantiegangers het meest verstandige oplossing - is het bestuderen van de Oost-Europese landen.
Het is moeilijk om zelfs voorstellen wat een fantastisch Oosten, die zo trok de Europeanen, met inbegrip van de tijd van de kruistochten, en bewaard op het moment, en toch is het waar visualiseren. En niet voor niets romantisch mensen uit de hele wereld proberen om direct naar uw vrije tijd door te brengen in de meest geschikte indicatoren, die kan zonder overdrijving worden genoemd Eden.

Onder het groot aantal staten van de Far Eastern culturele omgeving is waarschijnlijk de meest aantrekkelijke van de Verenigde Arabische Emiraten. Uitzonderlijke staat, die relatief korte tijd ontstond geleden - alleen in 1971 - is niet overdreven te veel toeristen van over de hele wereld. En dit is in aanmerking genomen dat, zoals in tal van oostelijke staten, zijn er zeer ernstig zijn in termen van een Europese wet.

Als een erkende religie van de islam is wel de Emiraten, moet je bewust zijn van de regels van deze staat, zodat zij niet in strijd met de vertegenwoordigers van de overheid. Dus, buiten het hotel is verboden om te kopen (en te consumeren) alcohol, is het ook onmogelijk om het vervoer in het hele land. In het bijzonder strenge normen voor eventuele verdovende middelen, evenals vrouwen dragen. De extreme openheid van het strand voorbij, eerlijk gezegd, niet aangemoedigd.
Maar tegelijkertijd is het wel de Emiraten dit toeristische paradijs.

Sinds het geweldige weer, mooie zee en de kust comfortabel als gemaakt om te voelen op alle verschillende, die last-minute reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zo verleidelijk biedt. Tegelijkertijd kan men moeilijk vinden ergens anders zo'n sterke manifestatie van het oosten van het traditionele stijl. Daar worden de nabob rijkdom niet tot een magische schat.

En dat alles alleen maar vanwege de enorme hoeveelheden olie die er te geven van de sjeiks en inderdaad zeer rijke mensen die zich kunnen veroorloven om de kans om mooie huizen en grote hotels te bouwen te bieden. Alleen hier kunt u zich in een staat van ongekende luxe.
Rest van de Emiraten - het is mooi Reizen, , die zal worden herinnerd tientallen jaren lang. En in feite precies wat je wilt hier terug te komen.

En, misschien, niet alleen voor rest, , maar ook voor hun eigen bedrijf. Laatste minuut in het Emirates. Magic ... ResortVerenigde Arabische Emiraten, last minute in de emiraten

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.