The social network

picture picture picture picture
logo

Egypte. Hurghada -. Vakanties voor jongeren

Egypte - een land met een rijke historie en vele memorabele oudheden. Niet alleen is steen (piramides) en waardevolle (goud-producten), hebben bereikt ons sinds de
Farao's, en natuurlijk (bijvoorbeeld Neal), dieren (krokodillen en kamelen) en planten (met data). En als je al deze schatten bij elkaar toe te voegen aan de zee, zon en duizenden van alle soorten van entertainment, krijg je een echt paradijs op aarde, waar de moderne Adam en Eva gedijen.

Waarom de jeugd van vandaag is zo dol op Egypte? Eerste rest er superexpensive en dus beschikbaar. Ten tweede, in dit land, vooral in Hurghada, kunt u vele ontdekkingen. Maar ten derde, in Hurghada hete hele jaar door, maar de winter en de zomer 24 graden 40 graden in de schaduw - niet hetzelfde, maar die niet graag koesteren in de zon?

Hier kunt u het hele jaar door zwemmen, maar in juli het water als verse melk, en in januari - zoals melk, dat is een uur geleden stapte uit de koelkast. U kunt surfen, maar in de middag, want na de lunch de wind nauwelijks een stroomversnelling, en na de lunch heeft geen tijd af te nemen. U kunt rijden door de woestijn op de quad in de ochtend naar de bergen en grenzeloze zandvlakten te bewonderen, en na drie uur - glinsterende luchtspiegelingen. Zo zal Egypte weten degenen die de voorkeur wandelvakantie.

Minder actief campers zijn in Hurghada, leuke uitstapjes naar lokale musea, het bezoeken van de cafes en restaurants met nationale lekkernijen. Voor deze mensen, Hurghada - Paradise ook, van haar op slechts 6 uur rijden van Cairo, de hoofdstad van het oude staten en zeven uur rijden naar Giza, de stad, wereldwijd beroemd om zijn piramides.

En laat de buurt van de Piramide van Cheops en de Sfinx niet mooie en majestueus, als een geschiedenisboek, en presenteerde grote levenloos stenen, maar niet de oudste kunstwerken, maar je weet kan alleen staan ??op hun voeten of waarmee ze aan de palm. Maar de geest is nog steeds spannend!

Egypte. Hurghada - Egypte Vakanties voor jongeren
Maar kamelen in de Egypte zijn dezelfde als in de foto: met een lange nek, kleine kop, versierd met gekleurde kralen, met balen op beide grijs bkah.

En een kameel rijden is niet minder interessant dan de ATV. Alleen schommels, zoals op het water, niet tevergeefs, is het gezien kamelen genoemd schepen van de woestijn. En de vis daar ook, zoals in het plaatje: blauw, geel, groen, paars, zelfs! Ze kunnen worden verwijderd met wegwerp onderwatercamera's die hier worden verkocht op het strand.

En dit is niet nodig om te duiken tot een diepte van duiken - slechts een masker en flippers huren. En de Egyptenaren zich in lange, lichte en losse kleding, zoals pyjama's, en een parelwitte tanden (zoals elke maand zijn het ontdekken van nieuwe bleekmiddel) in een paar dagen ziet er niet exotisch.
In de

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.