The social network

picture picture picture picture
logo

Reef Oasis

Zomer - tijd voor de feestdagen. Op dit moment willen niet nadenken over eventuele zakelijke kwesties. Ze zijn zo overweldigd met ons op voor een jaar. Het is tijd om te ontspannen.

De plaats van rust werd gekozen Egypte. Een opmerking over vakantie in Egypte in Sharm el-Sheikh.
Deze zomer is ons bedrijf gegaan om te rusten in Egypte. We hebben gekozen voor Egypte omdat zij wilden de majestueuze piramides en zwemmen te zien in de rode Zee. Na veel nadenken en bekijken de verschillende advertentiesites van Egypte, besloot om naar de Resort Sharm el-Sheikh.
We verbleven in het hotel 'Reef Oasis', een uitstekend hotel alles zeer aanbevelen.

Het hotel is van een mooi wit gebouw in de oosterse stijl met lanen van palmbomen. Het hotel ligt op slechts geweldig. Park uitstekend ingericht, alles is tot rust en wandelingen. U kunt ontspannen in een mooie gazebo, genieten van een verscheidenheid van mooi bijgesneden struiken.

Het park heeft een veel tuinders, al die tijd dat een verwaterde gazons of tonsured. Op zo'n groot gebied voelen als Sheik in zijn eigen huis. We vonden ook de grote klei vazen ??bijna zo lang als een man die stond aan weerszijden van de steeg. De kamers in het grote, mooi balkon en een badkamer. Kamers schoongemaakt elke dag, dus zeer schoon.
Het hotel Reef Oasis 'rest gewoon super!
Elke dag ging zwemmen en zonnen op het strand.

Het water is zeer schoon en helder, zandstrand zelf. We hadden met hen een masker met buizen, zo blij dat de gekleurde scholen vissen die zwemmen in de buurt van het koraalrif, die in de buurt is gevestigd te bewonderen. Ik heb zelfs gefotografeerd wat. In het algemeen, het strand is zeer goed, liepen we voor ongeveer 10 minuten.

Excellent genieten in de jacuzzi bij het strand. Na het baden, zonnen en een heleboel gewoon wandelen langs het strand. Vooral leuk om daar te lopen 's nachts door het licht van de sterren, zo romantisch! We hebben zelfs gaan zwemmen in het maanlicht!
Verloofd in actieve rest, het spelen van tennis of beach volleybal, boogschieten.

Het eten in het Reef Oasis onbetaalbaar, kun je eten en drinken op elk gewenst moment en zelfs een waterpijp roken, en vooral gratis. Ik hield echt van om te zwemmen in het zwembad, op het terrein van een paar.
Korte dienst bij de Super! We waren allemaal zeer tevreden, zeker weer komen!

Reef Oasis

We gingen op reis naar Cairo Museum van Oudheden onderzocht vele verschillende, kreeg veel impressies van wat hij zag. De gids kwamen we een groot, leerde veel interessante dingen. Een reis naar piramides en sfinxen te zien. De piramides zijn enorm, dat je je afvraagt ??hoe ze in staat waren om de oudheid te bouwen. Dit alles ziet er grand!

Bezoek het park van Ras Mohammed, bewonderen op de mangrove bomen die groeien in zout water. We gingen met een jeep door de woestijn en het rijden op kamelen, de reis was erg aardig, voel je je net als Indiana Jones in het volgende avontuur. Kamelen echt stinkende, gewoon verschrikkelijk. Zijn avontuur eindigde diner in een bedoeienen dorp.
Mijn man kreeg zelfs een vriend met een vissersboot. We kwamen met de vangst zeer gelukkig. En wij, als de vrouwelijke helft van de tijd verwend op het strand in de zon.

Wanneer begon Sally voor het verkennen van de stad veel verschillende souvenirs gekocht in de vorm van sfinxen, piramides, verschillende papyri. Als de dingen gaan kopen in Egypte, moet u onderhandelen, ze willen overladen slecht. U kunt afwerpen van de prijs in de helft.

In 's Avonds ging vaak dansen in nachtclubs of gewoon het lopen van de stad' s nachts! Sharm el-Sheikh in de nacht is bijzonder mooi, het hele stralende heldere lichten. We hadden eten bij diverse cafe's. We vonden het erg oosterse muziek en keuken.

In korte vakantie bleek gewoon fantastisch, vriendelijk hotel 'Reef Oasis Sharm', uitstekend eten, warme heldere zee, een verscheidenheid aan excursies die nog moeten tevreden toeristen voelen! Daarom kan ik gerust zeggen dat onze vakantie in Sharm el-Sheikh was een succes!
Auteur: The Guardian
http://ctolica.info

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.