The social network

picture picture picture picture
logo

Vijf tips voor vakanties in Egypte

Uit mijn ervaring heb ik wat inzicht in hoe je een rust te maken in deEgypte comfortabel en niet het gevoel negatief over de details van Egypte:
1. Veel stress ervaren vanaf daar de dealers, zoals pristavuchie en vervelend. Get over! Het is onvermijdelijk.

Ja, ze zullen bereiken, maar je gewoon en zeg geen glimlach. Maar beleefd! Bijna alle Egyptenaren, die op enigerlei wijze omgaan met de toeristen zelf beginnen te negatief zijn in twee gevallen:
- Als je nerveus bent, en baden als je hamiteTogda, uw verblijf zal niet er priyatnym.Pomnite eenvoudige regel - die ze niet nodig uw geld, ze vereisen uw aandacht.

Hoewel je niet Je geeft ze hun geld (kopen, bedankt) - ze zijn van jou niet weg te nemen.
2. Zoals voor afdingen. Ja, de handel mogelijk en noodzakelijk is, maar ... Iedereen denkt dat de Arabieren (Egyptenaren), zoals af te dingen. Ha, ha, ha ...

Na een gesprek met hen bleek dat voor velen het is hetzelfde spanning als het is voor ons turistov.U was het geval toen we de onderhandelingen met de exploitant van videomateriaal op dayvinge.On 50 euro wilde voor de dvd, wij " speelde "en dotorgovalis 25 dollarov.So woorden:" Nou, waarom doe je me dit aan, "zei hij nog soglasilsya.Da, zijn verschillende gevallen, maar altijd denken aan de punt 1. Als u afdingen met een glimlach, met grappen en lachen, soms speelt een artistieke vertrek uit de winkel je zou kunnen doen het veel beter dan wanneer je nors sopet.No het niet om winkels toe te passen met vaste prijzen, is er voor u wanneer u probeert om achterdochtig te onderhandelen kijken.
3.

Zorg ervoor dat u de getallen te leren in het Arabisch te schrijven, meestal op een vlo producten met prijskaartjes is de juiste prijs in de Arabische napisanii.Eto vertelt je meer of minder realistische prijs.
4. Zeg dank je wel! Dank je wel in het Arabisch - shukran wat je Afua (aub) te beantwoorden. Je zult zien hoe het afbreuk doet aan de lokale! Ze zijn verrast en anders gaan omdat de te behandelen je nam de moeite om minstens een woord arabski.Menya raakt verstoring van een soort van toeristen te leren, "Shaw voor sucks!

Niemand in het Russisch niet spreken ". Vertel ons in Europa en Amerika ook, moeten alle Russisch spreken? Er zijn niet al te veel plaatsen waar de Russische taal te begrijpen.

Wees niet halufa (varken) - gedragen zich gepast.
5. Raad bereid voor degenen die de knie hebben weg de eerste vier punkta.Ne pist van de belangrijkste straten en wegen in glubinku.Dazhe als je ergens gaat er niet voor iemand in de tuin of op prive-eigendom, zal je niet doden (het is eng tour bedrijven), maar voorzichtig gevraagd of udalitsya.Dazhe je niet begrijpt, zul je gebaren en gezichtsuitdrukkingen te begrijpen.

In de praktijk is er, waar geen toeristen zijn veel goedkoper, lekkerder eten, shisha is zachter, de service is niet zo opdringerig als de verkoper een taalbarriere.
Ik hoop dat deze tips zullen u helpen om het meeste uit uw vakantie En de bonus bord - ook als je ergens geschroefd up, maak je geen zorgen! Je bent daar voor een paar dagen, en niet het feit dat je er weer Priedite, en als ze komen niet, het feit dat getuigen weer een mislukking te ontmoeten.

Heeft u een prettige vakantie!
Love Reizen. Ik deel alles wat hij zag de leuke, grappige, bijzondere of gewoon interessant.

Egypte, Zweden.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.