The social network

picture picture picture picture
logo

De site van opmerkelijke schoonheid ...

Egypte - het land, bijgewoond door alle reizigers, omwille van de beschikbaarheid van de resort-stijl zacht goed servisai klimatologische zone. Een duiker voor Egypte - een soort van Mekka, waar elk jaar duizenden duikers zich herstellen. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat de Egypte is er een van de dichtst bij de Europa tropische zeeen - Rood Zee. Het klimaat in de Rode Zee is warm en droog, de temperatuur varieert 20 tot 25 in de winter en 35-40 in de zomer.

Tegelijkertijd is het verlagen van de temperatuur in de winter is bijna niet gevoeld als gevolg van de opwarming zonnestralen, zomerse hitte en is gemakkelijk te verdragen vanwege de constante zeebries. Territoriale kenmerken, het klimaat, de tropische flora en fauna maken de Rode Zee een van de bekendste duik Resorts voor Europese toeristen. De zee temperatuur niet onder de 20 graden in de winter en warm tot 25 in de zomer.

Omdat dit is de tijd duiken het hele jaar door. Verbazingwekkende helderheid van het water, die 40m op vele plaatsen bereikt, kunnen we zien de verbazingwekkende schoonheid van de koraalriffen, zeldzame mariene inwoners en bijzondere planten. In de Rode Zee ook de thuishaven van vele soorten zeedieren die leven alleen daar, worden ze genoemd endemisch. ongeveer 30% van alle vis zijn endemisch in de Rode Zee, en in zeldzame families van vissen endemisch aan het aantal tot 90%.

Maar niet alleen de dieren wereld zijn geinteresseerd in het duiken van de Rode Zee, maar ook zijn er wrakken, waarvan er veel zichtbaar zijn onder het struikgewas van koraal, en er zijn mensen die bijna verpest de tijd. Er is nog steeds een wonderland odnoiz tropische zee is de eb en vloed. Daling van de waterstand op verschillende tijdstippen van 1,5-1,6 meter - bijna op ware grootte.

Onlangs, mensen duiken often gehost op de oever van dit prachtige zee, uit het feit dat elk van hen bereid om een ??deel met veel van de genoegens van het leven, pas weer aan deze bijzondere enthousiasme, die elke duiker die duikt in de vangst ervaring grote diepte. De resorts van Egypte zijn vele duikcentra, zo bereid om te duiken in een zachte, aangename vodichku de Rode Zee zou geen probleem hebben met hen nahozhdeniem.Bessporno, duiken in de Rode Zee zal verlaten voelen groot als een waterkoker, en van de meesters, er is al dat blik en hoe u uw vakantie door te brengen! Wrak, zijn een mooie zeeplanten en zeldzame soorten mariene inwoners voor u klaar!
Sergey

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.