The social network

picture picture picture picture
logo

Nauwer dan ooit

Speel in oktober IrkutskaV oktober, vertegenwoordigers van de toeristische bedrijven wordt geadviseerd om te kiezen event- Toerisme en bezoek de goede oude Europa. In de stad van Alba (in het noordwesten van Italie) van 3 tot 08 oktober, een festival van witte truffel. In de vakantie-programma: optredens, proeverijen, masterclasses, en veilingen. Avonturiers kunnen gaan voor "white diamond '(zoals de Italianen truffels noemen) met een echte jager.

Bezoek het feest van de chocolade in een andere Italiaanse stad Perugia, zul je nooit onverschillig blijven voor deze lekkernij. Eind oktober, dit festival trekt ongeveer een miljoen mensen uit de hele wereld.

In "Lovely Tour" Sibnovostyam gemeld dat de kosten van de reis naar Italie voor 8 dagen is 1500 euro voor twee personen, inclusief de kosten vizu.Bukvalno een paar dagen na het einde van de Italiaanse Eurochocolate (Dublin, Ierland) gehouden Chocoladefestival, die zal het samenbrengen van de beste chocolatiers land. Reizen in Ierland kost je ongeveer 3 duizend euro voor twee.

Daarnaast, zoals vermeld in "Around the World" voor de groepen zijn beschikbaar in kastanje skidki.Prazdnik Frankrijk - een van de belangrijkste gastronomische festivals van het land. Hoofdgerechten op die dag ieder een met kastanjes - een salade met asperges, coquilles en kastanje risotto met garnalen en kastanjes, chocolade en kastanje mousse met sinaasappel marmelade. Reissom gedurende 10 dagen, vermeld in het toeristische bedrijf "Atlas.

Hot tours "van 35.000 roebel per persoon - met prijzen dicht bij Europa als nooit tevoren. Men moet niet vergeten het wereldberoemde Oktoberfest bier festival in Duitsland. Munchen voor twee eeuwen is verheugd over gastvrij fans van dit bedwelmende drank in de wei Theresienwiese, waar de Beierse koning Lodewijk was ik de onwetende stamvader van dit festival.

In het reisbureau "Sun Travel" een 10-daags bezoek aan Duitsland voor 700 euro per persoon biedt, kan skidki.Otdyh in november IrkutskaNoyabr - tijdens de schoolvakanties en lange weekends. In Siberie deze tijd van het jaar is koud genoeg, dus veel liever naar Irkoetsk burgers van het land warmer te kiezen.

Bovendien is het duiken, de Arabian Nights en de erfenis van een van de oudste beschavingen ter wereld zal kosten is niet te duur - in Egypte alleen rust voor twee weken kost van 30.000 roebel - dit is crisis-proof levering van Reisbureau "Apex AT Holding." Van november tot februari Thailand in de macht van de passaatwinden en het weer warm en droog. Temperaturen varieren van 20 tot 30 in 's nachts tijdens de dag.

Speel in november voor 14 dagen van Irkoetsk naar 70.000 roebel kosten voor twee, gerapporteerd in "Fortuna Tours en Travel." In China, het vakantie-eiland Hainan, in november, het hoogtepunt van het seizoen. De unieke ecologie, flora en fauna van het eiland trekt een groot aantal toeristen. Ook hier kunt u uw gezondheid te verbeteren van de natuurlijke thermale baden.

Reisbureau "Around the World" biedt tours korting - van 35.000 al in de vlucht van de Irkutska.Lyubitelyam ski-en snowboard aanbieding - wereldberoemde resorts in Zwitserland. Schone lucht en high-speed afdalingen van de heuvel af - het is niet alles. In Zwitserland, eind november zijn slechts drie van het festival.

November 23 - de traditionele ui Zibelemarit Carnaval in Bern: de nacht van de stad niet slaapt, ga dan naar de strijd van confetti, de boeren verkopen fraai gevlochten koorden bollen, en de meest vindingrijke strijden voor de beste kostuum. Van 26 tot 29 november - Festival van whisky en sigaren Whiskeyship in Zurich. In de stad van Samnaun ongeveer dezelfde tijd (van 27 tot 28 november) zal worden CLAW WAU - Santa Claus kampioenschap.

Europese Santas zal zijn op de stijgsnelheid schoorstenen, tot een duel sneeuwballen, skien en Santa zien te regelen. Zul je in staat om te rijden op ezels en sleden, en zelfs zich om deel te nemen aan wedstrijden. "Grand Baikal" is de verkoop van een 7-daagse reizen naar Zwitserland, van 53 duizend plus de kosten van een visum. Vorig jaar, deze reis zou kosten 20-30% duurder, aldus het bedrijf.

Speel in oktober van Irkutsk Speel in november van Irkutsk

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.