The social network

picture picture picture picture
logo

Turkse Republiek van Noord Cyprus

Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee. Er zijn meer dan driehonderd dagen zon per jaar, omringd door vriendelijke mensen, heerlijke gerechten en zelfs de meest gunstige klimaat voor gezondheid op de grond. Noord-Cyprus als het eiland is mooi in elk seizoen.

Vele gezichten van Cyprus energiebesparende functies van de oudheid, van oudsher is de link tussen de twee beschavingen en culturen, tussen Oost-en Cyprus Zapadom.Severny land met een visum-vrije toegang, de duur van het verblijf beperkt tot 90 dagen. Het is rustig, veilig. 55% van de schoonste stranden in Noord-Cyprus.

Goedkope Hotels waar sprake is van een casino. Hier is de prachtige monumenten - oude steden, kastelen, forten, kerken, de bron van heilig water, heilige mirotochaschy sarcofaag. Mamas, Magar Armeens klooster Surup en nog veel drugoe.Kipr gelegen in het zuid-oostelijke Middellandse Zee, 70 km van de kust Turkije, 95 km van de Syrische kust en 380 km uit de kust van Egypte. Cyprus is bewoond door mensen van meer dan 2.000 jaar geleden.

Overal in Cyprus zie je sporen van de eeuwenoude geschiedenis. In het noordelijke deel van het eiland bleef een groot aantal monumenten van de oude architectuur: de ruines van oude kastelen, Kastelen, resten van kloosters en steden. Alle bladeren een onuitwisbare indruk in het geheugen van de toeristen een bezoek aan dit paradijs. Overal in Noord-Cyprus is een sfeer van zorgeloos Home.

Elke toerist zal zich te ontdoen van stress, ontspannen in een sfeer van veiligheid, omdat de criminaliteit is erkend nesuschestvuyuschey.Severny Cyprus - een van die landen, waar de Toerisme krijgt exclusieve aandacht op het hoogste niveau van de staat, waar de rechten van toeristen worden beschermd. Aangekomen in Cyprus kunt u er zeker van - u goede redenen waarom otdohnete.10 naar Noord-Kipr1 bezoeken. Noord-Cyprus is een land met visumvrij vezdom.2.

Lengte van het verblijf in het land is niet strikt beperkt. Toeristen kunnen verblijven in Noord-Cyprus tot 3 mesyatsev.3. 80% van de historische bezienswaardigheden van het eiland Cyprus in de Turkse Republiek Noord-Cyprus (TRNC). Onder hen, twee goed bewaard gebleven oude stad - Salamis en Soli, drie oude kasteel gelegen in de bergen - Cantara, Bufavento en het kasteel van St. Hilarion, vele kloosters en kerken - de meest bekende daarvan is het klooster van St. Andrew de apostel en het klooster van St. Varavy.4.

55% van de beste stranden zijn gelegen in het noordelijke deel van Cyprus. In het noorden van Cyprus tot nu toe overleefd van de wildernis van de natuur met prachtige stranden, waarvan een is gelegen in de Karpas. Deze schone stranden zo stil en leeg, zelfs grote groene schildpadden gekozen deze plaatsen voor het leggen van hun yaits.5.

Alle stranden in Noord-Cyprus, ofwel, stranden hotels, prive stranden en wilde, zelfs in het hoogseizoen is niet druk en vindt u altijd een plek voor rustige otdyha.6. Het klimaat van het eiland, dankzij de constante lage luchtvochtigheid, goed voor patienten die lijden aan aandoeningen aan de luchtwegen zoals astma, bronchitis, tuberculose en pr.7. Het zomerseizoen op het eiland is van maart tot november inbegrepen, heeft 330 dagen zon per jaar en de temperatuur van het zeewater zelfs in de winter niet onder de 17 0S.8.

Ridge Mountains Kireniyskih beschermt het noordelijke deel van het eiland uit de koude wind en dus ook de luchttemperatuur is 2-3 graden hoger dan in het zuidelijke deel van ostrova.9. Op het grondgebied van Noord-Cyprus is voortdurend in ontwikkeling en wordt ondersteund door de staat van eco-toerisme. Op het gebied van Bafra zijn twee dorpen, die bieden toeristen verblijven in een traditioneel Cypriotisch dorp.

Hier, toeristen kunnen kennis maken met het leven van de inheemse Turks-Cyprioten, de traditionele Cypriotische keuken te proberen en deelnemen aan het proces van het maken van olijfolie en bak echte olijven en kaas brood. Het biedt dezelfde paardrijden paardrijden, wandelen om kennis te maken met de lokale flora en fauna. Noord-Cyprus is beroemd om zijn bloemen, bijzonder zeldzame wilde orchideeen. Oorzaak grote vreugde van de toeristen en de lokale wild osliki.10.

Niet getest de diepte van de pure Mediterrane graag hun geheime minnaars van het duiken te openen. In 1965 werd nabij de stad Kyrenia wrak gevonden (leeftijd van het schip meer dan 2.300 jaar), die vervolgens werd opgewekt uit de zeebodem en is nu in het museum van scheepswrakken.

Turkse Republiek van Noord Cyprus

schattenjagers en avontuur te wachten ongewone duiken en onderzoek, en speciale duikclubs zijn altijd bereid om haar diensten aan te bieden aan alle zhelayuschim.A velen nog onontgonnen hoeken van de havens zijn land en de kust van Noord-Cyprus. Dit alles zal te weten komen en u weet wanneer u bezoek aan het eiland.
Meer informatie over Noord-Cyprus

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.