The social network

picture picture picture picture
logo

Raadsels van oude beschavingen ...

Eigenlijk een heleboel dingen te doen in dit land legende. Wat zijn enkele van de piramide? Een Vallei van de Koningen? Mensen zijn altijd aangetrokken door het verhaal, en al het mysterie dat is gekoppeld aan het! Immers, degenen die in de architectonische ruines van het oude tempels van Luxor en Kornakov, of een wandeling onder de piramides, waarschijnlijk om te bevestigen dat vergelijkbaar was met Reizen tijd.
  Egypte geeft een hoop verrassingen voor toeristen en vakantie in dit land permanent levendige herinneringen en gevoelens bladeren.

Sharm El Sheikh is een van de meest populaire Egyptische badplaats. Rode Zee van de Resort wenkt met zijn unieke mariene leven en stranden - hun zonnebaden. Nog steeds, bezoek voor de meeste toeristen de Sinai - is vooral de mogelijkheid om te wandelen in de voetsporen van de geschiedenis van oude beschavingen.
  Van Sharm el Sheikh naar Mount Moses en St. Catherine's Monastery (de beroemde bijbelse sites) op de manier waarop de tijd is slechts twee uur.

In dit geval krijgen de mogelijkheid om het klooster te bezoeken elke dag. En om het overwinnen van de zware klim naar de berg van Mozes, moet u beschikken over geduld en vooral, de fysieke krachten. Maar houden aan de dageraad van de bijbelse berg is de moeite waard.
  Een andere bekende toeristische badplaats Sharm el Sheikh - het is Coloured Canyon. Wandelend door de smalle doorgang tussen de pittoreske rotsen, kunt u genieten van hoe ze kleur veranderen afhankelijk van de locatie van de zon.

De aard heeft een heerlijk gezicht in haar schoonheid.
  De unieke flora en fauna van de Rode Zee, die is gelegen aan de oevers van Sharm El Sheikh, het prachtige uitzicht - een ware schatkamer voor toeristen die houden van het ongewone rest en duiken.
  Rivier naar de oude Egyptenaren was bijzonder vereerd, dat het redden in de warme zwoele tijd, en meestal gebouwd langs dit dorp. "Moeder van alle dingen" - dat is de naam was Neil. Vandaag de dag, vertrok hij naar de Egyptenaren, de bron van het leven.

River Valley uit de oudheid, de mensen hebben opgebouwd dorpen, zijn er uniek en culturele monumenten van het oude Egypte, zodat de toerist cruises op de Nijl is ook erg populair. Grote oude Egyptische cultuur, prachtige landschappen, gecombineerd met de rivier lopen - wat kan er leuker?
  Tijdens de reis langs de Nijl Egypte te zien, om zo te zeggen met verschillende partijen.

Dit is de oude tempels van Abu - Simbel en de grote tempel van farao Ramses II. De oudste van de geheime tempels van Kom Ombo en Edfu Horus bedekt in een van beide Aswan Dam kan ook worden gezien het uitvoeren van een cruise routes op de Nijl.
  En hoe veel herinneringen verlaat de mysterieuze Vallei der Koningen!

Tempel van Koningin Hatshipsut - is een van de weinige dat nog van de machtige en krachtige vrouw, die regeerde enige tijd een grote kracht, en na haar dood, de priesteres geprobeerd om elke herinnering aan haar te vernietigen.
Materialen Tourist TurAngel. Tours naar Egypte, cruise op de Nijl.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.