The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Egypte

Ondanks het feit dat Egypte wordt beschouwd als een van de armste Arabische landen (te wijten aan het feit dat het land er geen olie), dit land is een van de meest bezochte landen in de wereld. Is ongeevenaard en de bijbelse geschiedenis. Duizenden toeristen om een ??bedevaart, ga dan naar de Sinai. De plaats, Egypte - een land dat bestaat uit plateaus, vlakten en zand. Van het land langste rivier is de Nijl, de traagheid is gelijk aan ongeveer 1.600 kilometer.

Tours naar Egypte zijn populair over de hele wereld. En voor elk wat wils in dit land vindt op dit moment bijna iedereen. Bijvoorbeeld, als u wilt genieten van de zon, zwemmen in de zee, zitten in de gezellige restaurants - u heel geschikte plaats, waar je alles wat uw hartje begeert te vinden.

Vakantie in Egypte tour operator

Als u zich verveelt voor een verblijf in het hotel, dan Tour Operators bieden u informatieve rondleidingen van de piramides Lyuksorskim, zult u mogelijkheid om te beknibbelen op de markt in Hurghada, alle attracties te bezoeken van Egypte. Als je een fan bent van extreme Home - dan bent u voorzien een extreme trip naar de woestijn van Egypte, Reizen op de rivier de Nijl en andere razvlecheniya.Esli je liefde duiken in de zee, om te overwegen het mariene wereld - door het kiezen van een Resort - in Hurghada, u zal worden genomen straight to the point.

Dit resort is bekend om zijn kust, gaat een groot aantal duikers uit de hele wereld, zowel amateur-als professionalov.Ih trekt heldere schone zee en de zee onderwater groot contingent van vis en de andere bewoners. Ze komen uit andere delen van de wereld die zou duik in de warme en zachte zee, wandelen op de zanderige bodem, op hetzelfde moment het gevoel alsof doma.Goryaschie Tours Egypte - elk op de schouder, ze zijn niet de moeite waard grote geld. En als, op de planken van dit land, zie je dat je graag vesch duur is, moeten we niet vergeten dat de lokale leveranciers altijd veilig kan worden storgovyvatsya.
Tours naar Egypte, Tours van Egypte

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.