The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Egypte - een reis ...

Voor degenen die willen de mysterieuze oudheid te raken, zal Egypte vertellen al hun diepste geheimen. Gemakkelijk felucca meteen nemen u mee naar de eindeloze en de Blauwe Nijl in Farao dorp, verborgen voor de vele wolkenkrabbers van Cairo met dikke vegetatie, waardoor deze hoek van Egypte absoluut geisoleerd. Prachtige paleis van de Farao, een drukke bazaar, een prachtig park, scheepswerf, witte stenen kerk in het hart van een prachtig park - tientallen acteurs hier zal u tonen het leven van de oude Egyptenaren.

Reizen Reizen kameel naar de berg Sinai, waar Mozes ontving van God de Tien Geboden, zal je onthouden voor een lange tijd. Omdat het aanraken van een berg, voelt u zich de eeuwigheid. Speel in Egypte, Red Sea, geeft je een unieke kans om de rijke natuur van deze plek te genieten.

Koraalriffen, kristal helder en warm zeewater, duiken, speervissen, heldere raznotsvete vis - met andere woorden, zult u geen tijd om te missen. Toeristische reizen naar Jordanie voor een lange tijd zult u een onberispelijke netheid van Amman (Jordanie de hoofdstad), roze kliffen van de oude vesting stad Petra, Crusader kastelen en een constante wind waait op de zanderige oevers van de Rode Zee te herinneren. Jordanie - een land rijk aan attracties die worden geassocieerd met de bijbelse geven.

Het is in de Jordaan Jezus Christus werd gedoopt, en in een van de kloven te verbergen Lot en zijn dochters na Pali Gomorra en Sodom, dus even is de berg Nebo, waar Mozes zag uit het beloofde land, en Makavir - de stad waar Johannes de Doper werd onthoofd. De hoofdstad van Jordanie - een moderne metropool, gelegen in de woestijn, en combineert de Europese en islamitische tradities, die voorziet in de stad een bijzondere charme. Vakantie in Oostenrijk kunnen worden onderverdeeld in sport, maar ook cultureel.

Oostenrijkse Alpen trekt elk jaar vele toeristen dankzij de uitstekende skipistes. Veel minder mensen willen niet naar Wenen - de hoofdstad van wals, evenals de thuisbasis van briljante muzikanten. Schonbrunn - de residentie van de Habsburgers, Rizenrad - Reuzenrad, waaruit voor u met een onvergetelijk uitzicht op de omgeving, het huis-museum van Mozart - zou een misdaad zijn, als je je aandacht te omzeilen deze достопримечательности.Будь de reis en verblijf in Jordanie of reizen op de Gouden Ring , Wenen of Parijs, zul je altijd ontdekken een grote, nieuwe plaatsen, herinneringen aan die een leven lang meegaan.

Vakantie in Egypte - een reis ...
Olga Karolova - Vakantie in Egypte, een reis en verblijf in Jordanie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.