The social network

picture picture picture picture
logo

Huur een villa in Montenegro en Kroatie ...

Wat je nodig hebt om rekening te houden bij het huren van accommodatie (villa's en appartementen) in Montenegro en Kroatie:
Luxe villa's in Kroatie en Montenegro, De aard van de afwikkeling van Kroatie en Montenegro zijn vergelijkbaar. Die ene dat een andere massa-hotels sinds de Sovjet-Unie, dat is waarom er moet zich in prive villa's en appartementen, die een paar mensen kost minder dan hotelkamers. By the way, een "villa" er is begrepen niet een enkel huis en klein hotel.

In Kroatie bijvoorbeeld, een veel voorkomende vorm van huur, wanneer de toeristen en de eigenaar van het huis woont in een gebouw, terwijl het volledig onafhankelijk van elkaar. Villas in Montenegro en Kroatie zijn uitgerust met een mooie grote bedden, air conditioning. Zal de kunstmatige vijvers zijn niet zo veel.

Prijzen voor verhuur villa's in Montenegro en HorvatiiVopreki dat Kroatie als geheel is veel meer ontwikkeld land dan de aangrenzende Montenegro, de kosten van het huren van villa's en appartementen die niet worden beinvloed. In tegenstelling, de villa in Montenegro iets duurder, vanwege een gebrek aan specifieke woningen overhandigd. Op basis van deze, start de zoektocht versie van een fatsoenlijke villa in Montenegro moet iets eerder dan in Kroatie.

In Montenegro, de prijs van huurwoningen met een goede twee of meer slaapkamers is ongeveer 600-700 euro, Kroatie is ongeveer 500 euro voor de verhuur van individuele woningen - van 1000 euro. De meest dure en pretentieuze villa's in Kroatie, gelegen in Dubrovnik, de beroemde badplaats Opatija en Primosten, het meest elite Montenegrijnse badplaats steden zijn Przno en Sveti Stefan.
áStranden van Kroatie en ChernogoriiEsli voor u het belangrijkste - het is strand en de zon, zou moeten weten wat belangrijk feit.

In Kroatie, nemen we aan in het zand niet genieten. Stranden zijn meestal kiezel en beton of rotsachtige kust of uit. Te vinden op zijn minst een beetje zand, een villa in Kroatie is het beter om te schieten op het gebied van Split en Dubrovnik, of. In Montenegro, dit is veel gemakkelijker.

Stranden zijn er voornamelijk uit zand, afgewisseld met de kleinste steentje, zeer vergelijkbaar met niet gemalen boekweit.
áFeatures Kroatische en Montenegro kuhniKonechno, elke instelling bereid is op verschillende manieren, maar in grote lijnen meer geneigd zijn om Montenegro koken tot de gerechten van vlees en zuivel-producten (zorg ervoor dat kaas gemaakt van geitenmelk te selecteren).

In Kroatie, dezelfde meestal de voorkeur lichtere maaltijden, maar vlees vis, dankzij de vrijwel elk van de restaurants zal men heerlijke visgerechten vinden tegen lage prijzen te eten. Liever niet het verwijderen van villa's te voorkomen in Kroatie liefhebbers van wijn drinken. Bij de twee meest populaire merken in Montenegro - de rode "Vranac" en wit "Krstac" in de Kroatie heeft meer dan een dozijn verschillende soorten wijn te drinken, geteelde rassen die al bekend waren in het tijdperk van het oude Griekenland.

Wonen in gehuurde villa in Montenegro, zul je een groot aantal Russische toeristen (meestal in Budva), die ongewone gevoelens veroorzaakt te voldoen. In Kroatie is het niet erg zichtbaar, behalve dat de massa-entertainment schiereiland Istrie. Waarschijnlijk campers mensen nog steeds de voorkeur aan appartementen te huur in Montenegro, omdat het heel dicht in de geest voor iedereen.

Lokale bewoners - mensen van Slavische uiterlijk, terwijl 70% van de bevolking is orthodox. Russische Rijk lang steunde hen in confrontatie met de Turken, en het lijkt erop dat ze niet vergeten tot nu toe. Kroatie heeft de neiging naar West-Europa, en daar zij regeren de Fransen en Italianen. Na het verwijderen van het huisje in Kroatie door de eigenaar, hebt u waarschijnlijk zal moeten om hem te spreken in het Engels.

In Montenegro, veel mensen spreken Russisch, en doe uiteengezet om volledig te begrijpen Servisch.
áKompromissByvalye lovers Reizen je verzekeren: in plaats van lijden en kwelling mezelf op zoek naar, kunt u uw vakantie door te brengen in beide landen: voor enige tijd, het huren van een villa in Montenegro (zou goedkoper vliegticket zijn), en dan - in Kroatie. Een meer in het voorbijgaan blik in het naburige Bosnie en Herzegovina en ervaring, als buitenlandse dienst daar.

Om te worden verwijderd Evilla.ru villa in Montenegro, villa te boeken in Montenegro en Kroatie op alle resorts.

een villa huren in Montenegro en Kroatie ... Kroatische

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.