The social network

picture picture picture picture
logo

Vakantie in Montenegro, bezienswaardigheden en geschiedenis

Alle de meest populaire bestemming voor vakantiegangers onlangs onder de binnenlandse toeristen wordt Montenegro (Montenegro). Elk jaar in dit land gekomen om duizenden toeristen rust, velen komen hier niet voor de eerste keer, gefascineerd door dit prachtige land inderdaad. Immers, een bezoek aan Montenegro, zal niemand onverschillig blijven bij het zien van de ongerepte, niet veranderd door menselijke inspanning van de natuur.

Van allemaal al onderzocht en netjes gekamd, Europa, Montenegro - het enige land dat niet kan worden globalisering en verstedelijking, waar nog steeds de aard in bijna oorspronkelijke vorm.
  En niet leidt tot de geringste verbazing dat duizenden gebruikers op zoekopdracht "rest Montenegro in te voeren. " Ook tijdens de mondelinge behandeling door toeristen stranden van Montenegro.

Het is enigszins sombere Rocky - zandstranden kan veilig kansen geven aan de stranden van Slovenie en de Kroatie. Verrassend dat het merendeel van de toeristen een bezoek aan Montenegro, zijn onze landgenoten. Ze worden gevolgd door Slowaken, Tsjechen en Slovenen.

Ze zijn redelijk mooi in dit land elk jaar dienst, dalende prijzen, een nauwe geografische locatie, en natuurlijk te verbeteren - de mogelijkheid om strandvakantie te combineren met voordelen voor de gezondheid.
  Het meest bekende strand van Montenegro - een "Great Beach", gelegen in de stad Ulcinj, op het zuiden. Daarnaast is het strand - een van de stranden die make-up Ultsinskuyu Riviera. U vindt er ook stranden met zwart zand, dat is hun uniciteit trekt toeristen van over de hele wereld.

Budva Riviera is ook populaire toeristische kijken. Het begint buurt van de stad Petrovac. De meest populaire onderdeel van de Riviera - het eiland Sveti Stefan Hotel, dat bestaat uit meer dan tachtig hotels.
  Volgende op de lijst moet derde rentevoet in Montenegro Riviera worden - Riviera Nertsegnovska veel berucht. Stranden zijn niet hetzelfde als in Ultsinskoy Riviera - ze zijn in veel plaatsen op de perrons, hun tapijt grote steentjes in plaats van zand - maar ze zijn niet de belangrijkste attractie van deze plaats.

Het feit is dat er een gezondheidscentrum Igalo heeft bereikt, veel succes bij de behandeling van hart-en vaatziekten en ziekten van het bewegingsapparaat.
  Geen uitstapjes naar de grote steden met zijn fascinerende geschiedenis en de unieke architectonische monumenten, zal vakantie in Montenegro onvolledig zijn. Budva, Becici, Podgorica, Tivat - je hoeft alleen deze beroemde plaatsen te bezoeken. Het is veilig om te zeggen dat de reis naar Montenegro je nog steeds de meest glorieuze bieden.

Immers, na de Reizen door charmante steden en zwemmen op de prachtige stranden van dit land kun je nooit vergeten!
http://chernogoria.org.ua

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.