The social network

picture picture picture picture
logo

Waar is de goedkoopste zomervakantie

Volgens RIA Novosti interviewde experts als gevolg van de crisis is afgenomen de populariteit van het reizen. Volgens de grens, in het eerste kwartaal van uitgaand toerisme daalde met 22%, toegang - 25%, zei de president van de Russische Unie van Travel Industry Sergei studs.

"Volgens onze berekeningen, in 2009, de algemene daling van de toeristenstromen naar en uit Rusland zal dalen met gemiddeld 20%," - zei in juni plaatsvervangend hoofd van de Federal Bureau voor Toerisme Alexander Radkov tijdens de presentatie van de toeristische mogelijkheden van Rusland, gehouden op de ambassade Russische Federatie in Madrid.
  Volgens de directeur van de Vereniging Tour Operators Rusland Maya Lomidze, de gemiddelde verkoopprijs tours gedaald ten opzichte van vorig jaar op 25%, maar touroperators hebben verminderd de vooruitziende blik om te bestellen en de roebel prijzen daalden licht.

Valuta tours kosten af. "De valuta-daling nog belangrijker - zo, Egypte" gedoopt "met 25%, Turkije rond het midden van juni - met 15%, Griekenland mei daalde zelfs met 30%, maar in juni speelde het een beetje dalen," - zei Lomidze . Licht gedaald in prijs, Bulgarije, Kroatie, Montenegro en Spanje. Uit exotische landen die het hardst - met 50-60% in vreemde valuta - omwille van de "varkensgriep" viel Mexico.
  Maar voor de Russen het snel laten vallen.

Als gevolg van de devaluatie van de roebel, die de Russische munt heeft verlaagd op de derde Cruz in vergelijking met vorig zomer op een aantal prijzen in dollars, ondanks de crisis en de algemene trends alleen maar gegroeid.
  In deze situatie, de toerist, de eerste plaats moet je letten op aanbiedingen die aanzienlijk kunnen verminderen, de kosten van de vrije tijd. Volgens Shpilko, dit jaar zijn er meer dan een jaar geleden, en ze zijn gevarieerd.

Operators bieden veel van kortingen, varierend van het begin van de reservering en eindigend met gratis accommodatie voor kinderen tot 16 jaar oud. Als gevolg daarvan kunnen veel landen vliegen voor honderden dollars of euro's. Er zijn zelfs reisorganisaties die uitsluitend gespecialiseerd in de laatste minuut en gewoon goedkope reizen, zoals Cheaptrip.
  De crisis is niet veranderd de algemene rastanovki krachten en de prijzen in de toeristische markt. Goedkoopste aanbiedingen op het strand vakanties zijn er nog steeds in Turkije.

Prijs, zeven dagen een drie sterren hotel, met maaltijden "all inclusive" en vliegreizen begint bij $ 350 (een week-end op dezelfde voorwaarden - vanaf ˆ 250). Hot tour naar Turkije, soms kun je kopen bij alle "voor niets." Echter, volgens de Lomidze de omzet in Turkije dit seizoen, viel vrij sterk. Deze "all-unie gezondheidscentrum" voor vele beu, en als in plaats van twee of drie reizen per jaar moeten ons beperken tot een, mensen kiezen voor iets nieuws.

Een week in Egypte zal 379 tot 459 dollar kosten voor een drie-sterren hotel met ontbijt - ongeveer een derde duurder dan kon je een jaar geleden te vinden. De kosten van vier-vijf-sterren hotel in het land van de farao's voor dezelfde periode begint bij 550 dollar.
  Nog meer geliefd door velen, Tunesie - van $ 500 voor "drie-roebel noot," met half-pension te 800-1300 dollar voor een vijf-sterren met "all inclusive".

De prijs kan hoger zijn afhankelijk van de aansluiting van het hotel om een ??of andere bekende netwerk en de aangeboden diensten (zoals thalassotherapie).
  Als u wilt niet alleen liggen in de zon, maar ook cultureel verrijkt, zal een ernstige bedrag te betalen. Men moet niet vergeten dat als je wilt naar Europa, dan moet je betalen voor een Schengen-visum, dat is een touroperator van 50 euro.
  Het goedkoopste EU-land Griekenland. Volgens Lomidze, in juli, ze begon te "branden".

In de eerste plaats verwijst het naar de eilanden - drie dagen op Kreta in juli zijn vanaf 129 euro per week - van 290. Deze prijs is inclusief twee drie-sterren hotels met ontbijt, vaak met half-pension. Week in Rhodos onder dezelfde voorwaarden zou kosten 320 tot 420 euro.

Drie dagen strandvakantie in Spanje zijn van 234 euro per week - 360 tot 480. Voor het geld krijg je een drie sterren hotel met ontbijt of half pension, de prijs van "vier" voor de week vanaf 530 euro, "Five" - ??van 684 euro.
  Duur als Kroatie en Montenegro - bijna 900 euro per week in vier sterren met ontbijt, meer dan 550 euro voor de twee sterren met ontbijt.
  Exotische bestemmingen meest populair bij Thailand - een week met ontbijt kost 850 tot 950 dollar.

Een week in Bali zal 1200-1300 dollar kosten voor een hotel twee of drie sterren, is het mogelijk toeslag voor vluchten van $ 20. In het algemeen, de Aziatische hotels met volpension ongewoon, maar zelden gebeurt zelfs halfpension. Volgens de exploitanten, het nemen van "volledige maaltijd" er is niet rendabel - goedkope en smakelijke maaltijd kan worden op elke hoek, en de kwaliteit is heel behoorlijk.

Fans wachten op trans-Atlantische vluchten Cuba - Drie sterren-powered "all inclusive" van 1140 dollar voor negen nachten, een beetje duurder - vanaf $ 1500 - Dominicaanse Republiek onder dezelfde voorwaarden.
  Lastminute sightseeing tours een beetje, ondanks het feit dat hun verkoop dit jaar gedaald met 30% - meer dan de totale markt, zijn de prijzen gedaald met niet meer dan 10% in vreemde valuta.

Het feit dat de exploitanten voorzichtig het aantal voorstellen, zodat de "burn" niets minder. "Ze meer budget mogelijkheden te bieden - goedkoper dan hotels, minder vaak, kortere reistijd," - zei Lomidze.
  Excursies in een 'trein plus bus "is meestal goedkoper. Zo is, zal een week in Parijs kost 500 tot 550 euro, hetzelfde, maar het vliegtuig - vanaf 820 euro.

Echter, in een ronde tempo, vooral bij nacht kruisingen - alleen voor de sterkste. Meestal de bus aangeboden aan de nabijgelegen Russische Europese landen te bezoeken - Polen, Tsjechie, de Baltische Staten, Duitsland, etc. (15.000 roebel voor een week met vertrek uit Moskou).
  Voor degenen die gewend zijn om te ontspannen thuis ook een keuze, maar de meeste touroperators zijn bezig met Rusland en het GOS is minder dan de andere landen. Maar het feit dat er is, wordt het duidelijk - verblijf in Rusland voor de mensen rijk.

Voor de prijs van een week vakantie in Turkije, "helemaal klaar" naar Sochi kan alleen maar ...
  Sanatorium in de buurt van Moskou met de behandeling en de hotels met entertainment kost een gemiddelde van 1400-3000 roebel per dag. In Sochi, "vier" is van 5000 roebel per dag, economy class hotel - 2000.

Op de plaatsen van de Kaukasische Minerale Wateren kuuroord behandeling zal 1500-2000 roebel per nacht kosten met vol pension en bepaalde medische diensten.
  Hotels op de Krim Russisch touroperators bieden op 800-1000 roebel per nacht met vol pension. Maar naar de Krim minder Russen. Toeristen zeggen dat de slechte kwaliteit van de dienstverlening tegen onredelijk hoge prijzen.
  Vergeet niet dat voor de resorts ook moeten gaan.

Dit kan gedaan worden met de trein - een compartiment 3,5-5000, gereserveerde plaats - van 2.500 roebel per one-way. Of met het vliegtuig - de prijs van vliegtickets van Moskou naar Sochi naar Moskou, vanaf 10 roebel, een vlucht naar Simferopol en terug kost bijna 14 duizend.
  Ondanks de crisis en de afschaffing van brandstoftoeslagen, de Russische luchtvaartmaatschappijen niet de prijs te verlagen, zeggen experts. "Zelfs de lage kosten blijkt te zijn niet laag", - zei Lomidze.

Volgens haar, vanaf 1 juli, vliegtuigbrandstof is gestegen in prijs terug, dan is er hoop voor de daling van de prijzen.
  Natuurlijk zijn luchtvaartmaatschappijen tevreden met allerlei promoties en de verkoop - bijvoorbeeld "VIM-Avia" stuurt naar Barcelona en terug voor 210 euro, en S7 in ongeveer hetzelfde geld - in Montenegro. Maar dit is de prijs zonder belastingen en vergoedingen die kunnen oplopen tot enkele duizenden. Volgens Lomidze, soms vragen de vervoerders toeslag voor de landing op bepaalde plaatsen, maar op deze optie kan worden weggegooid.

"Airline van de weg, ondanks de kortingen en de hoge prijzen - vooral in Rusland - te wijten aan het feit dat veel gebieden worden gemonopoliseerd. Bijvoorbeeld, in de stad zijn een of twee bedrijven vliegen, doen ze eens "? - Zegt de studs. Hoewel er dit monopolie, het niet nodig is om te wachten op goedkopere, zei hij.

Discount policy buitenlandse luchtvaartmaatschappijen meer democratisch. Sinds het einde van juli kun je een kaartje kopen op de Air France vlucht van Moskou naar Rio de Janeiro en terug voor 385 euro, Lufthansa neemt u mee naar Milaan en terug en doen meer dan 149 euro. Waar is, zal de vlieg zijn over te dragen in een Europese stad.

Omdat de tickets zijn niet goedkoop, populair recept anti-crisis "reizen zonder een touroperator" gerechtvaardigd is alleen onder bepaalde voorwaarden, die bovendien moet worden voldaan.
  Als we praten over het buitenland, zou het beter af onafhankelijk trip, als je rijdt lang (meer dan tien dagen) periode en / of u een aantal erg duur en zelfs gratis wonen. "Het kan twee of drie-sterren hotel in een grote stad te zijn," - zei Lomidze.

Het is beter als je hebt gekozen het land niet hoeven te pre-regelen van een visum. Nu de Russen kan bezoeken zonder een visum bijna 100 landen, echter, vooral exotisch en ver land. Uitzonderingen - Turkije, Egypte en Montenegro.

Dit jaar, vanwege de crisis visa voor Russische burgers op de toeristische seizoen afgelast drie andere Balkanlanden staten - Kroatie, Servie en Albanie.
  "De rit zelf nuttig is als je op zoek bent naar iets exotisch, die niet in standaard pakketten - dan voor de individuele selectie van de reisorganisator zal vragen om te betalen in aanvulling, - zei Lomidze. - Maar er kunnen problemen bij het verkrijgen van visa, en de maaltijden zullen duur te staan ??".

Reizen naar Rusland, de meeste mensen van plan zonder de hulp van touroperators, maar er is een algemene regel - de goedkopere het erger. Terwijl in het buitenland met een korting kunt u in vier-sterren hotel ontspannen voor de prijs "treshki," we vallen de kosten van diensten is rechtstreeks evenredig met de kwaliteit ervan. Maar de hoge prijs van deze zeer kwaliteit is niet gegarandeerd.

Let op het netwerk vindt u vele tips over hoe om te rusten minder. Toeristen moeten door middel van denken voordat uw vakantie, dan is de besparingen nodig zullen zijn.
  
  Bron: Finam.info Zie ook: 10 regels van zuinig toeristen

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.