The social network

picture picture picture picture
logo

Sicilie

Italie ... Waarschijnlijk een van de meest romantische landen en aan de andere kant is het begrijpelijk is voor de meeste Italianen, Russisch, zoals dappere, vrolijke, met een gekke gevoel voor humor. En Italiaanse films ... Sophia Loren Marcello Mastroianni ... ... Ah, Italie ...
Kortom, de keuze gemaakt. Opgelost, Italie, periode.

Geselecteerde route, koffers klaar zijn, hebben we slechts een paar kleine dingen ... zoals onthouden:
1) Neem een ??Russisch-Italiaans taalgids, of herinner me een paar woorden in het Engels, dat werd onderwezen op school: in de meeste gebieden niet niet zo veel zeggen in het Russisch, maar ook in het Engels. En soms spreken op dezelfde manier in het Engels, dat je nog steeds niet begrijpen.

Natuurlijk, als het gaat om een ??hotel en er is niet zelden spreken in het Engels, en recentelijk in verband met de groei van de Russische toeristen in Italie, sommige hotels spreken zelfs in het Russisch. Maar in de openbare ruimte het moet niet rekenen ... Dat is de reden waarom de granieten Eet opdat talen:)
2) Als je een fohn of een andere elektrorpribory te nemen, bedenk dan dat de spanning in het hotel - 220 (zotya, kun je vergeten, net als in Rusland), maar de Russische past niet in de Italiaanse uitlaten!

Dus, voordat je weggaat moet adapters te kopen. En toch, raden we aan om een ??beetje meer weg utyuzhok te nemen, zodat u niet afhankelijk zijn van de aanwezigheid of afwezigheid van het hotel, naast een aantal ijzers in hotels worden niet gegeven, oorzaak-brandveiligheid.
3) En de dure werknemers, Russen, bedenk dan dat de Italianen - de mensen en imposante gebruikt om te slapen tijdens de dag ... ... vanmiddag en kwam met Siesta!

Vergeet niet, dan kunt u over dit beroemde Italiaanse siesta. Het leven in Italie 14,00 tot 15,30 maar bevriest: vergrendeling alles: winkels, artsen (met uitzondering van ziekenhuizen) en de banken, die alle speciale scholen en ga zo maar door. Aangezien het merendeel van de particuliere kleine winkels, dan is de pauze kan "springen", dus als je wilt gaan na het eten, neem dan een kijkje opnieuw bij de ingang teken om de schema's of vraag de verkoper van de winkel, hoeveel zal terug worden genomen.

4) En nog een ding: alle musea en winkels zijn vaak op maandag gesloten is hun legitieme vrije dag.
beginnen te dromen: Italie, rest Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.