The social network

picture picture picture picture
logo

5 manieren om slim rusten voor een bescheiden vergoeding

Wie had ooit gedacht dat mensen op vakantie (in een vreemd land), de tips van 10-15 dollar / euro verlaten (in plaats van standaard 1-2-x), voor het kopen van een ronde op dit nauwgezette recreatie eiste de goedkoopste optie SAAAMY hotel en SAAAMY goedkoop vliegticket ... Eigenlijk is dit typisch Russische, laten we zeggen, een specerij: besparen zo veel als mogelijk te pakketten, en aangekomen op de plaats, het gooien van geld naar links en rechts (vaak zonder een speciale behoefte). Nog een detail - een van de goedkoopste hotels Russen een of andere reden liever 3 sterren, maar in het midden van nergens, in plaats van B & B, maar in het hart van de stad ... lijkt te zijn als onwaardig ... en hier is het hotel tot 2 dagen voor herten krijgen - dat de een of andere manier meer solide ... Dus, laten we praten over gezond verstand.

Wat kan veranderd worden in zijn visie, de kwaliteit Home - verbeterd, en de hoeveelheid geld - te verminderen 1) een goede B & B in het gebied waar je gaat het grootste deel van de tijd kiezen?: zonnebaden op het strand - dus Bed & Breakfast aan de kust, sightseeing van de stad - dus dichter bij het centrum, etc. De kamers zijn meestal in hun lagere of dezelfde als in de goede hotels die bekend zijn waar ... 2) Als je gaat om een ??bedrijf te bezoeken vanaf 4 personen, is het vaak zinvol in plaats van het hotel naar een appartement of een villa (het hangt af van de portemonnee boek per stuk) - het voordeel is duidelijk - hoe meer mensen hoe goedkoper je zult huren haar.

Daarnaast kunt u veel besparen op energie: in plaats van dure restaurants kan heel gemakkelijk te bereiden maaltijden thuis. Een visum in dit geval zijn verkrijgbaar via instanties die deze service bieden. Vaak gaat zelfs deshevle.3) Zeer vaak in verschillende landen, zijn er een aantal "gewone" kaarten zoals reizen met het openbaar vervoer en in musea en andere attracties.

Bijvoorbeeld, de Siciliaanse stad Agrigento, is het mogelijk om geld te besparen op een fatsoenlijke tarief, als je een - in het archeologisch museum en de vallei van de tempels. Kopek Kopek berezhet.4) voor heel zuinig, maar nieuwsgierig, kunt u besparen op trips. Hoe?

Heel eenvoudig: download de gidsen van de plaats die gaan om te bezoeken - en of blader thuis, of al in meste.5) En tot slot, vergeet niet, als handelaren souvenirs en medewerkers hopen dat u souvenirs kopen / te verlaten tips voor het fabelachtige bedrag, maar dat betekent niet dat je moet handelen in overeenstemming met hun verwachtingen. De euro als een tip - het is een geschenk waarvoor je dankbaar bent. Geld uitgeven aan jezelf en niet op anderen. Je verdiend ze, hebben ze u en geniet:)

5 manieren om te zwellen om te ontspannen met een bescheiden bedrag van Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.