The social network

picture picture picture picture
logo

Capricious Lady Etna

Sicilianen geliefd en gerespecteerd door zijn vulkaan. En behandel hem met speciale onbeschrijfelijke sensatie. Oude mensen zeggen over Etna als een vrouw, zodat ze op haar hoed uit de wolken, het is vreselijk - alle storm wolken in, dat is het tegenovergestelde, glimlachend en uitnodigend - met een zilveren rand uit de sneeuw op zijn hoofd, schijnt en knipogen naar iedereen stond op de bodem, of wordt plotseling mysterieus - draaien de helft van de wolken, als een sjaal.

Dat is te praten over haar als een eigenzinnige, maar de vrouw van wie hij houdt: de Etna als deze dame - haar karakter. En soms laat zien - ongeveer een keer per drie maanden Etna barst, zodat die niet zal vinden. Terwijl aan de andere kant van de rampzalige uitbarstingen heel weinig, en menselijke slachtoffers meestal niet gebeuren - alle slagen om te ontsnappen in de tijd.
  En wat de legendes van de mensen wond hun favoriete vulkaan, te beginnen met de Grieken ...

Dus de Grieken gekoloniseerd copepoden Etna, de meest beroemde en dat was een eenogige cycloop Polyphemus, die door de slimme Odysseus, kreeg in zijn handen, om niet te worden gegeten, gekerft uit een oog en vluchtte, maar later Polyphemus woedend metalen naar water en rotsblokken te blokkeren, door de manier, de rots te Seas ontstaan ??uit het water, herinnert aan de geschiedenis van Polyphemus.
  Onbeheerd wordt achtergelaten en de warmte van de vulkaan.

In de meeste van zijn buik, in de diepten van de vurige lava ventilatieopeningen, de Grieken geplaatst in het hart van de smederij Etna's van Hephaestus - er is iets in het inferno van Hephaestus en hun zwaarden gesmeed.
  Echter, Aetna betaalt voor mensen met een wraak voor hun liefde en respect: de hellingen van de vulkaan ongelooflijk rijk aan natuurlijke stoffen, dus even worden geteeld allerlei tuinbouwgewassen, van appels, en eindigend met olijven, en zelfs op de hellingen van de Etna trekken altijd grote oogst van de druiven waaruit wijn wordt op prijs gesteld zeer hoog voor zijn smaak.
  
Trakteer uzelf op een sprookje - rest Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.