The social network

picture picture picture picture
logo

Carnaval in Acireale

Acireale Carnaval is gedurende vele jaren bekend als 'de mooie in de Sicilie. Elk jaar, allegorische taferelen - groteske, uitgevoerd in papier-mache en versierd met bloemen, ongebreidelde fantasie, zijn de Sicilianen geimplementeerd. Hetzelfde geldt voor maskers, en dus al het volk, het dragen van hen die verlevendigen carnaval laan Acireale.

Acireale Carnaval is erg trots op hun oude traditie, geworteld aan het einde van 1500 jaar .. Op het moment van het carnaval had het karakter van de spontane manifestaties, en het resultaat was, mensen de deelname. Maar al in 1600 werden geboren in Aci douane.

Op de 'x 700 luchthartige grappig verrijkt, mede dankzij de vreemd-knoflook "abbatazzi', People's bekwame dichters improviseren grappige rijmpjes langs wegen en pleinen. In 800 Carnaval maakte een echte sprong in kwaliteit met de introductie van "cassariata", naast "Landau" aanhangwagen auto's in paarden die zijn voorbehouden aan de adellijke heren, die snoep wolken gooide in het publiek.

In alle opzichten van het organiseren van acties: geestig volksspelen, boom overvloed, schot in het touw en lopen met de tassen, spelletjes, terug naar de scene in verschillende jaren. . Maar in de late jaren '20 voor Acireale Carnaval gebeurt er grote twist: een sterke toeristische attractie voor echte folklore. Aan het begin van 30gg contrast, bevat een scene in masker van papier-mache, die vervolgens worden omgezet in de allegorische rol van de stieren, omringd door personages en satirische groepen in de beweging.

Wat betreft de elegantie en vitaliteit in het Carnaval van Acireale, het verleende de auto's versierd met bloemen: de eerste versierde auto's klagen over de rol die bedekt "Landau" in de XIX eeuw. In 1948, hij is een van de meest bekende manifestatie van het internationale niveau.

Vandaag de dag is het carnaval nadert de middeleeuwse pracht en praal.

Bron: Portaal van de Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.