The social network

picture picture picture picture
logo

Duivels dansen in Prizzi

Pasen viering in de stad Prizzi, gelegen op de Sicilie , trekt elk jaar duizenden mensen. Unlocked Palmzondag viering, een voorstelling van het Laatste Avondmaal van Christus in de Heilige Donderdag, Goede Vrijdag processie, en tenslotte de traditionele dans van de Devils op zondag van Pasen. Op de ochtend van Pasen dag jongens, gekleed duivels, en lopen naar beneden naar de weg, wakker van het land circuit lawaai, die ze schudden op doel, en het vragen van aalmoezen de mensen die ze ontmoeten.

Dancing Devils - een allegorie van de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Een echte voorstelling begint op de eerste avond, "duivels" zijn het standbeeld van Christus pootdal en Madonna, worden ze beschermd door engelen, duivels en dood proberen hun "dansen" verhinderen ervoor te zorgen dat de ontmoeting tussen de twee beelden van het gebeuren. De hoofdpersonen prestaties - drie personages in kostuum, twee Duivel en de Dood, en een in de "bourgeois" op een missie te verzamelen en te bewaren het aanbod.

Devils, gekleed in rode kleur, zijn grote rode masker op je gezicht met grote tanden, een prominente taal, een grote neus, twee kleine spleetjes voor de ogen en twee enorme hoorns op zijn hoofd. Dood, daarentegen, is een geel pak en draagt ??een masker in de huid, gaat gepaard met een veer, bedreigen de slachtoffers. Dit is een koor-en boeiende vakantie aan het eind van dat het goede overwint, wanneer, na diverse pogingen, de twee beelden elkaar kunnen ontmoeten.
Bron: Portaal van de Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.