The social network

picture picture picture picture
logo

Gebruik geen overdadige de stewardessen op de paus!

Dus, de hoofdpersoon van deze geschiedenis werd mijn goede vriend, laten we zeggen - Bob. Dus, Bob had een sterke zwak voor alle vrouwen op deze planeet: hij ruim verspreid tweaks en pony op een zachte plek, bij al deze kinderachtige uhmylochkami en goedmoedige glimlach. En hij had een kans om te vliegen naar Sicilie Siciliaanse stewardess ... Alle, natuurlijk, waren ook Siciliaanse ... En hoe!

Fluffy vorm chernyuschschie wimpers, lome ogen ... En als voor de oude Russische traditie, Bob begon om nog vieren hun vakantie in de luchthaven, op zoek naar de duty-free, tegen de tijd dat hij al landing in een nogal "goede" conditie.
  Natuurlijk kon hij niet weerstaan ??aan de charmes van Sicilie diva's en tegen het midden van de vlucht gaf hen alle gulle klappen door de paus ... maar de laatste (ziet ze Siciliaans bloed!) Na de passagier verklaringen liefdevolle alles wat ze denken van hem, zet u de arme man uit het vliegtuig ( dient te worden opgemerkt dat de vlucht was een verbinding in Rome) ... omdat alles legaal was, dan daag je landing ... Bob kon niet alleen met een koffer, Bob besloten om een ??ander ticket op een andere luchtvaartmaatschappij te kopen, hij is niet van plan (hoewel je kon wachten op het vliegveld een paar uur en vinden van een goedkope vlucht-mogelijkheden (bijv.

45 euro), het idee van de trein, ook werd gegooid naar de zijkant ... Vasili nam een ??auto ...
  Na diep berouw en slapeloze nachten achter het stuur is gemaakt welkom ... Alle op het eiland, besloten om Bob, nu zal ik wreken ze allemaal - neem een ??rust als een koning!

Week echt vloog als een droom, interessante plaatsen, Reizen naar de krater, prachtige zee, half-naakt sitsiliyki ... (hoewel het nu iets op hun hoede voor Bob om hun gevoelens te tonen aan de explosieve dames direct, zodat alle klonk mentaal slapping:)
  Op de laatste dag voor vertrek, gooide hij de auto voor office deuren, geschreeuw in de "ontvangende" gedeelte, dat de auto verliet hij voor hun neus, liep in galop naar de receptie, niet weer blijven zonder een vliegtuig, omdat de registratie is al beeindigd.
  Rest een echt koninklijke ... de prijs ... want Al snel kwam hij door van het bedrijf waar hij een auto gehuurd, waar naast de prijs voor de huur was om op een wilde euro boete toe te voegen in 1200: Er zijn meerdere gevallen van overdreven snelheid (dit is wanneer hij reed vanuit Rome) + parking op de verkeerde plaatsen + gooide de auto met de sleutels inside straight op straat (hoewel voor de zetel van de vennootschap), niet invullen van alle documenten naar de machine ontvangen en niet door eventuele formaliteiten ...
  Sindsdien Basil is niet meer verschijnt stewardessen op de paus ...
  
Bron: Speel Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.