The social network

picture picture picture picture
logo

Hoe je een Schengen-visum te krijgen zonder problemen

Laten we zeggen dat je gaat op vakantie naar Europa nodigt Maar wat is -. In plaats van blijde verwachting, bijna iedereen begint om rustig te beven voor vertrek. Nou ... helaas, het goed doet, want zoals gewoonlijk tot het laatste moment niet weet waar te rusten - in een geselecteerde land of naast de bank. Het draait allemaal om de visa: niemand heeft ooit gezegd dat hij 100% van het visum ontvangen, en zelfs als alles normaal lijkt op het eerste gezicht, dan kan onverwachte problemen.

Zo persoonlijk, ik toevallig een keer om een ??visum in te dienen bij de Italiaanse ambassade alle documenten Ğalla Regola d'arteğ zei de Italianen (er was een Dreamboat, otdyhnut Sicilie). Ik kreeg een visum. Maar wat voor soort visum! Niet alleen is het aantal dagen dat niet samenvalt met wat ik nodig had, dus in aanvulling op deze, en nog veel meer data zijn heel anders, bovendien, dat de data niet overeenkomen, zodat ze erin geslaagd om een ??fout en nog steeds een maand te maken! Omdat de ambassade zag mijn papieren, voor iedereen blijft een mysterie ...

Maar laten we terugkeren naar onze schapen, wat je moet doen om in een ongelukkige situatie:
  De eerste, beslissen of de professionals vertrouwen, het indienen van alle documenten voor een visum (vaak ze kunnen ook advies geven en als je twijfels), of doe alles zelf.

Ten tweede, controleer dan de documenten alvorens ze allemaal op de juiste vulling, zoals: data, uw contactgegevens en de namen, en geven aan dat de telefoons, die meestal optreedt als we maken allemaal fouten, maar op de ambassade lijkt om iets over hebben weet niet waarom nauwelijks genoemd de telefoon is onjuist (en soms zelfs lang uitgeschakeld) - allemaal in het visum kan worden geweigerd.
  Ten derde, soms aan de ambassade van het land is bijna onmogelijk te raken vanwege de ongelooflijk lange lijn (dus de hele tijd bij de Italiaanse ambassade).

Wanhoop niet, er is een tijdelijke oplossing: gewoon een visum bij een van de Schengen-Unie. Volgens de ontvangen informatie visum kan vrij reizen in alle landen die onder deze zone. Het enige addertje onder het gras: als je een visum nodig voor de in-en uitstappen uit hetzelfde land, is het veel makkelijker.

En als je van plan om binnen Europa steken ten minste eenmaal een grens (bijvoorbeeld vliegen Spanje, en van daaruit naar Italie en vanuit Italie, thuis), zul je moeten kijken - of u een visum aanvragen, dient te worden "multi" -t.e. de grens een Schengen-land kan worden hergebruikt. Anders kan het niet een van de volgende land of verblijf in het eerste.
  Tot slot, de laatste en belangrijke - maak je geen zorgen:) En vooral kalm te zijn, probeer dan als je moet interviewen op de ambassade.

Vergeet niet dat de ambassade ook een volk, en ze hebben geen enkel doel in het leven - om alles en altijd een visum te weigeren. Maar als zij zien voor een nerveuze man zenuwachtig, zenuwachtig beet op zijn nagels, die niet in staat om de hoofdstad van het land, waar hij heen ging, kan worden vermoed, en opeens ben je niet een toerist naam ...?
  Dus het belangrijkste ding - 'Geduld, niet in paniek, "als Carlson. Controleer de kranten - en uit naar de ambassade.


  Geef jezelf een rest sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.