The social network

picture picture picture picture
logo

Hypogeum - prehistorische ondergronds labyrint.

Malta - een archipel van drie eilanden: Malta Main Island, de kleinere - Comino, en tenslotte, Gozo. De Maltese archipel ligt vrijwel in het midden van de Middellandse Zee, 93 km ten zuiden van Sicilie en 288 kilometer ten noorden van Afrika. De archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino met een bevolking van 400 000 inwoners en een kustlijn van ongeveer 196. 8 km. Prehistorische tempels, het Hypogeum - prehistorische ondergronds labyrint, waarschijnlijk gebruikt voor rituelen en begrafenissen.

Valletta - de hoofdstad, gesticht door de ridders van de Orde van St. John, en is gebouwd in barokstijl vestingwerken rondom Valletta zijn ook belangrijke historische en architectonische monumenten. Comino Island - gelegen tussen Malta en Gozo, is een paradijs voor duikers, watersporters, duikers, windsurfers. Wil je een heerlijke dag door te brengen, genieten van de zee en de zon?

Zwemmen in de Crystal pure smaragd-blauwe water van de Blue Lagoon op Comino - de perfecte variant.Podvodnoe zwemmen (duiken) is erg populair in de Maltese archipel. Veel duikers, maar hier komen ze uit veel verschillende landen. De Maltese archipel trekt duikers in de eerste plaats om zijn unieke topografie van de structuur en de zuiverheid van de kust-zee en de rijke onderwater flora en fauna.

Door de diversiteit van het onderwater landschap en een ervaren chauffeur, en de beginnende zal de Maltese archipel, interessante plaatsen te vinden om te duiken. De Maltese archipel als een land om Engels te leren al lang ontdekt, veel Europa Niet-Engels land. De Maltese archipel, zijn er vele taalscholen met een ruime keuze uit verschillende programma's van verschillende duur, intensiteit, en voor verschillende niveaus van opleiding studenten.

Website van de Maltese archipel (ongeveer-malta.ru) bevat veel interessante informatie over studeren Engels in Malta. U kunt kiezen voor het juiste programma voor zowel beginners en degenen die al een zekere mate van kennis.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.