The social network

picture picture picture picture
logo

Onroerend goed in Zwitserland

Als u kiest voor onroerend goed in Zwitserland in eerste instantie worden bepaald op basis van Canton, gezien het feit dat elk kanton zijn eigen belastingen sets.
  In Zwitserland, een wet die buitenlanders zonder verblijfsvergunning een woning kopen in Zwitserland. Maar sommige kantons hebben nog steeds het recht om de aankoop in sommige gebieden toe te staan.
  Gekocht onroerend goed in Zwitserland geen recht geven op een permanente verblijfsvergunning, maar de aanwezigheid van onroerend goed in Zwitserland zal de basis vormen voor meerdere toeristen visum te worden.

Voor dit visum kunt u wonen in Zwitserland, tot 6 maanden van het jaar, maar niet meer dan 3 maanden per rit.
  Koop een flat in grote steden (Zurich, Geneve, Lausanne en zo verder.) Fail, kunnen er andere manieren om te kopen: bijvoorbeeld, kunt u uw bedrijf aan te melden in Zwitserland en kopen onroerend goed in dit bedrijf; U kunt permanente verblijfsvergunning van zijn bedrijf te krijgen, het hebben van een verblijfsvergunning B of C, kunt u kopen woning voor zichzelf.

Pas op voor illegale schema's waarop u kan bieden aan onroerend goed te kopen in de naam van een Zwitserse burger - het is illegaal. Het proces van aankoop van onroerend goed. U ondertekent een overeenkomst met de eigenaar van het onroerend goed en dragen bij aan de kosten van het pand aan een trust-rekening (derdenrekening), een onafhankelijke notaris in Zwitserland, die zich bezighoudt met het formaliseren van de deal.

Na deze, de notaris zal de rechtmatigheid van de transactie te controleren en, in het bijzonder, of je het recht om onroerend goed te kopen. Dan zou hij vragen aan de autoriteiten om toestemming van de transactie, na de kwestie, die de notaris kan uw naam te maken in het register van lokale eigenaren van onroerend goed.
  De transactie is gesloten op het moment van het maken van uw naam in de Zwitserse onroerend goed register (Registre foncier). Vanaf dit punt op uw recht op eigendom valt niet te ontkennen.

U kunt een lening voor onroerend goed in Zwitserland via een Zwitserse bank te krijgen. De bank vraagt ??meestal om een ??bewijs van het bestaan ??en de herkomst van de fondsen. Meestal kunnen buitenlanders in Zwitserland verwachten dat 50-60% van de financiering, maar elk geval wordt afzonderlijk beschouwd door de bank.
  Hypotheken in Zwitserland is afgegeven, meestal varierend van 2 tot 10 jaar. Rente op hypotheken gemiddeld 3,75 op tot 4,5%, afhankelijk van het type onroerend goed (commercieel of residentieel).

In de regel, in eigendom verwerven van onroerend goed kunt u maximaal te huren tot 11 maanden van het jaar.
  Ontwierp een nieuw week-lange tocht van Sicilie met betrekking tot alle belangrijke bezienswaardigheden van het eiland. Het rijk historisch erfgoed, veel vakantie, bloeiende amandel en betoverende landschappen, zal onuitwisbare indrukken.

Bron - Zwitserland - nuttige informatie voor toeristen.

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.