The social network

picture picture picture picture
logo

Paradijs voor een freelancer

Sinds het begin van de menselijke ontwikkeling categorie habitats van menselijke gemeenschappen is gaandeweg verliest het belang ervan. In de prehistorie, werd mensen die besloten om de onzichtbare of zichtbare rand vertrouwde plaats steken als een held. Later - met de ontwikkeling van de beschaving, een hele categorie van mensen die kregen het label van "reizigers," ook al hun activiteiten vaak tegengesteld waren in de natuur: de missionarissen, schatzoekers, zwerven zangers, geleerden, kooplieden, piraten, ontsnapte gevangenen.

Echter, ongeacht hoe deze mensen verschilden onderling, er is een essentiele eigenschap, ze zijn verenigd, moesten ze hard en vaak met groot gevaar om uit te breken van de vertrouwde omgeving. Zelfs als de 'wind van omzwervingen "liepen in hun bloed vanaf de geboorte, om overal te gaan, moesten ze een deel met geliefden, vrienden, en vaak permanent, om volledig te veranderen de manier van leven, hun eigen taal te vergeten en te leren van een nieuwe, verliezen het vertrouwen in de toekomst.

De ontwikkeling van de moderne informatie-technologie heeft een nieuw ras van mensen wier leven hangt af van noch de plaats noch het land van verblijf. Virtualisatie in de moderne wereld van globalisering heeft geopend van de grenzen voor mensen zelfs niet op het gebied van wetgeving, maar in termen van de psychologische. Categorie plaats in deze nieuwe virtuele wereld is niet langer essentieel voor het leven.

De moderne reiziger - net een schooljongen in vergelijking met de reizigers van die verre tijden, die kon alleen op onszelf vertrouwen, de Heer, en de genade van het lot. Nu reiziger omringd door comfort en zorg, heeft verzekering op alle gelegenheden, consulaten en ambassades in alle landen. Maar het belangrijkste is dat hij niet verliezen het contact met een vertrouwde omgeving. In elk land waar er meer of minder online beschikbaar, "virtuele man" woont, in het algemeen, in een vertrouwde wereld.

En als een persoon het werk en aangesloten op het internet en op geen enkele wijze verbonden met de zitting, dan verandert er niets.
Maar het is allemaal algemeenheden. Laten we nu eens een aantal specifieke persoon, goed, zoals deze, die heel goed weten - mezelf, en een experiment. Laten we eens kijken naar een computerscherm - de bekende en lieve gezicht.

En dan zullen we kijken uit het raam geworpen - te bekend en dierbaar gezicht, vind je leuk? En nu nog eens kijken naar het computerscherm en stel je voor dat het venster niet is "bekend en dierbaar," en, bijvoorbeeld, de zon, en misschien zelfs de zee, of het bos, of de bergen, en misschien wel allemaal samen. Nu, like it? I like it. Ik, alles wat ik zie.

Wat is de moraal van de fabel is zo lang? En dat als er niets te verliezen, waarom de stereotypen en grootouders, die bang waren om te verhuizen uit hun huizen te volgen. Een golf kan ergens heen te gaan, des te meer dat wij, de "virtuele mensen" het is makkelijk en handig. By the way, hebben Europeanen lang gevangen deze golf. Het fenomeen kreeg zelfs haar naam 'terugschakelen'.

De bottom line is dat een persoon koopt of huurt een appartement, villa, en soms (in de achtergebleven landen kan en paleis, maar nu is het internet is niet gegarandeerd) een paar mooie toevlucht land of op zee, of in de bergen, dus geen kwestie waar, nog belangrijker, waar zijn goedkoper dan in de inheemse en vertrouwde stad. Goedkoper, maar niet erger, want er is in deze landen en de zee, en de schoonheid, ecologie en aangenaam, en vriendelijke mensen (hoewel dit is een vergissing snel vervagen zodra je begint te taal te begrijpen).

Dus, heb ik besloten om de Europeanen te volgen, omdat ik eerst zelf niet aan gedacht.
Kies een land niet is voor mij een bepaald probleem. Basisvoorwaarden, ik was niet veel: toegankelijkheid, omgeving, weinig criminaliteit, de zee en, uiteraard, een goede internetverbinding.
In het algemeen viel de keuze op de Turkije - Middellandse Zee kust. Na jaren van het leven heb ik om conclusies te trekken - de juiste beslissing. Mijn vriend, bijvoorbeeld, maakte een andere keuze - Goa.

En ik heb er geen spijt. Dus, ga je gang, heren, "virtuele mensen" op zoek naar zijn paradijs op aarde. Het is gemakkelijk, gewoon live!
Anastasia Filippova.

Locatie Turkije, de regio van Antalya, een stad van Side.
Site www.apolloestate.ru

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.