The social network

picture picture picture picture
logo

Reizen Balearen ...

Balearen (Islas Baleares) - een kleine archipel in de Middellandse Zee, behorend tot Spanje. De hoofdstad van de archipel - de stad van Palma de Mallorca (Palma de Mallorca). Met ingang van 2005 op de eilanden verblijft permanent 938 000 mensen. Het grootste eiland van de Balearen (Islas Baleares) - Ibiza (Ibiza), Mallorca (Mallorca), Menorca (Menorca) en Formentera (Formentera). De meest bekende van hen - Ibiza, ook wel de 'discotheek in Europa. "

Hier zijn er tal van nachtclubs en disco's, waar het hele jaar door "off" jonge mensen uit de hele wereld.
Dromen om te leven op het eiland? Besteed aandacht aan de eilandengroep Balearen - de keuze van onroerend goed is breed, en milieu-omstandigheden zijn optimaal voor recreatie en verblijf.

Het eiland Ibiza (Ibiza)
Ibiza (Ibiza) - op twee na grootste eiland in de eilandengroep Balearen in de Middellandse Zee. Gelegen 90 km van het vasteland van Spanje. Hoort bij Spanje. Ibiza roem brengt tal van nachtclubs, waar de trendy jonge mensen ontspannen over de hele wereld.

Met ingang van 2005 in Ibiza inwoner 111 107 mensen. Het eiland - 571, 04 km2. Het administratieve centrum van het eiland is de stad van Ibiza.
Winter op het eiland is mild, en de zomers zijn droog, maar niet heet. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur - +17,5 ° C. In de zomer is de temperatuur +25 ° C, en in de winter niet onder +11 ° C. De gemiddelde jaarlijkse neerslag van ongeveer 350 mm regen.

To Ibiza 58 stranden voor elk wat wils: uitgerust met een breed scala aan aanvullende diensten, absoluut wild, geschikt voor watersport. In de hoofdstad van het eiland - Ibiza - kunt u de historische bezienswaardigheden. Hier is het kasteel van Castel en de Necropolis van Puig das Mulins, waaronder Carthaagse graven 4000 en de Romeinse tijd.
Dag in de oude stad kunt u de galerie van avant-garde kunst.

En 's avonds, de meeste gasten van het eiland gaat nachtclubs. De grootste nachtclub - Privilege, een 10-000 (vermeld in het Guinness Book of Records als de grootste nachtclub in de wereld). De bezienswaardigheden van de Ibiza kan ook kleurrijke "rommelmarkt" markten in de stijl van een hippie.

Ondanks het feit dat de Ibiza is klein in omvang (ongeveer 45 mijl lang en 25 km breed) zijn goed ontwikkeld transportsysteem, is er een kleine luchthaven. Omwille van Ibiza - een mondaine badplaats, onroerend goed prijzen hier behoren tot de hoogste in Europa. Huis in traditionele Spaanse stijl is vanaf 100.000 ˆ, en de villa - vanaf 650.000 ˆ. By the way, begon om hier te bouwen woningen pas in de laatste 20 jaar.
Mallorca (Mallorca)
Mallorca (Mallorca) - een van de Balearen archipel van eilanden in de Middellandse Zee.

Hoort naar Spanje. Het eiland - 3640,16 m2. Bevolking - 777.821 mensen (vanaf 2005). Het administratieve centrum van het eiland - Palma - is het middelpunt van de autonome gemeenschap van de Balearen.
Het klimaat in Mallorca Middellandse Zee type. Het grootste deel van het jaar nat is - daalt tot 550 mm neerslag per jaar, en de relatieve vochtigheid 66% bereikt. Terwijl op vakantie in de hoofdstad van het eiland, is de moeite waard een bezoek aan de gotische kathedraal, het kasteel van Belver (14e eeuw), het paleis van de aartsbisschoppen, het klooster van de heilige Franciscus.

First Hotel Grand Hotel werd hier gebouwd in 1908. Vandaag is het eiland heeft ongeveer 1000 hotels.
Infrastructuur voor de Home goed ontwikkeld.

Diners talrijke cafes en restaurants bieden gerechten uit de Spaanse keuken. Voor sport fans - 41 Yacht Club, 13 golfbanen, twee racebaan, 12 paardrijden club, 190 tennisbanen, duikclub.
Ook in Mallorca u wacht op een casino, een waterpark "Marinelend" en drie waterparken zijn kleiner, 52 musea, 5 theaters en concertzalen, vier nationale parken, 48 natuurgebieden worden beschermd door de staat.

De mooiste stranden van Mallorca zijn gelegen in het zuidelijke deel van het eiland - SAS Kuvetas, Al Trinquier, stranden Mondrago, Figuera en Santanyi baai. Wat betreft de eigendom - een van de duurste regio's van Mallorca in Spanje. De kosten van de appartementen aan de kust - van 146.000 ˆ, duplex - vanaf 215.000 ˆ.
Minorca (Menorca)
Minorca (Menorca) - een van de Balearen archipel van eilanden in de Middellandse Zee. Hoort bij Spanje. Naam van het eiland was voor het feit dat de grootte van de volgende inferieure Mallorca.

De bevolking van Menorca heeft 82 000 mensen (vanaf 2007).
Het klimaat is subtropisch in Menorca in de zomer de temperatuur stijgt tot +30 ° C. De winter is zacht en vochtig. Stranden Morel-Know (Morela Nou), En-Tortuga (En Tortuga), Precy (Presili), Kapifort (Capifort) gelegen tussen de capes Moss Vives (Cabo Mossem Vives) en Favarich (Cabo Favaritx).

Delta opgedroogde rivier in Menorca genaamd "kaya" - er zijn nu de meest populaire stranden. In Kaya en Kaya, Anna-Galdana gebouwde kleine hotels in de buurt van de zandstranden.
Fans kunnen genieten van de bezienswaardigheden van de paleizen in Venetiaanse stijl op het stadhuisplein.

Het grootste deel van het eiland Menorca te houden nationale parken en reservaten, en de decoratie van de kust zijn vele baaien.
Vastgoedprijzen in Menorca zijn op hetzelfde niveau als in Mallorca. De kosten van de appartementen aan de kust - van 146.000 ˆ, duplex - vanaf 215.000 ˆ. Eigendom is verworven in de eerste plaats gewaarborgd door de Spaans en Engels.
Formentera (Formentera)
Formentera (Formentera) - een van de Balearen archipel van eilanden in de Middellandse Zee.

Hoort naar Spanje. Het eiland - 23 km, breedte - 2-17 km. Gelegen op ongeveer 6 km ten zuiden van Ibiza. De belangrijkste stad van het eiland - San Francis Javier, San Ferran de sessie Roques, El Pilar de la Mola en La Savina. Het eiland van de bevolking van 7 506 mensen (vanaf 2005).

Het eiland maakt deel uit van de autonome gemeenschap van de Balearen, de Raad van bestuur van Ibiza en Formentera. Winter op Formentera zachte, droge en hete zomer. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur van +18 ° C.
Op het eiland zijn een aantal historische plaatsen, zijn hier te vinden de oudste sporen van menselijk leven op de Balearen.

Stranden Formentera - de langste en de woestijn in Spanje. Het is de moeite waard om het strand Platja Illetes en Platja Llevant in het noorden en zes kilometer zandstrand Platja de Migjorn halve maan in het zuiden te markeren. Helemaal alleen kan een grijs zand Ses Platgetes en in een afgelegen rotsachtige baai Cala Saona.

Het eiland heeft enkele gebouwen. Appartementen op loopafstand van de zee kost u vanaf 220.000 ˆ, en individuele huizen - vanaf 600.000 ˆ. De kosten van luxe villa's - van 1 miljoen ˆ.
Bron: Onroerend goed in Spanje

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.