The social network

picture picture picture picture
logo

Tours in Frankrijk, de kastelen van de Loire-vallei

Loire kastelen. Loire Kastelen - architectuur, herbouwd in de Franse renaissance periode, in die dagen, toen de Franse koningen woonden aan de oevers van de grote rivier de Loire (XV-XVI eeuw). Het grootste deel van de sluizen nog steeds gebouwd in de middeleeuwen, nog steeds het behoud van de architectuur van die jaren. Kastelen van de Loire worden genoemd het slot 42.

Chateau Beauregard op een ansichtkaart van een reeks van kastelen meest beroemde kastelen van de Loire volgende: Loches, Azay-Shatodan le-Rideau, Amboise, Blois, Chambord, Cheverny, Valanse, Chaumont-sur-Loire, Chenonceau, Chinon, Lanzhe, Saumur, Villandry. Om deze lange lijst die u kunt toevoegen een meer bescheiden kasteel ver stroomopwaarts gelegen. Deskundigen zijn echter beschouwen het als een voorbode van de parel en de Italiaanse Renaissance in Frankrijk: Bastia d'Yurfe in elektroforese. Totaal Loire-vallei zijn er ongeveer 120 kastelen, die zich langs de rivieren.

Moet op zijn minst enige gaan, om de sfeer van de middeleeuwen en de renaissance kasteel van Amboise voelen. Gebouwd op een heuvel boven over de Loire, Amboise kasteel imeel feodale karakter, versterkt door krachtige ronde torens en verfijning van de Renaissance. Vandaag zijn er slechts een tiende van de oorspronkelijke oppervlakte van de koninklijke huizen, de pracht van die bereikt zijn hoogtepunt in de XVI-de eeuw.

Op het eerste, deze plek is ingesteld Gallische oppidum, die vervolgens werd een feodale burcht, die de rivier volgde, is nu niets meer overblijft. Het huidige kasteel werd gebouwd in opdracht van Karel VIII, Lodewijk XII en Francois I. Het terras wordt ondersteund door sterke muren en begeleid door twee ronde torens. Dit kasteel wordt beschouwd als een van de eerste koninklijke residenties.

Positie is verantwoordelijk voor de geschiedenis van Frankrijk heeft verlaten een warme geheugen, dat is te wijten aan een uitzonderlijke collectie van gotiek en renaissance meubels. Na het bezoek van de koninklijke huizen, de wandeling gaat verder in mooie panorama Middellandse Zee tuinen. Opknoping tuinen van Amboise, componeert een van de mooiste Stitch Loire-vallei. Kapel van Saint-Hubert, een meesterwerk van gotische architectuur van de late XV-de eeuw, gelegen op het terras. Het bewaarde skeletresten behoren tot Leonard da Vinci.

Italiaanse genie, wie was Francois ik uitgenodigd in Amboise, die hij zou hebben geleefd in de buurt in een klein kasteel van Clos-Luce, van 1516 tot aan zijn dood in 1519. Kasteel van Chambord. Met 128 meter van de gevel, 440 kamers, 365 open haarden, een ruime kasteel van Chambord het merendeel van de kastelen van de Loire.

De voormalige ontmoetingsplaats voor jagers graven van Blois, kasteel ligt in het hart van het park is 5500 hectare (aangeplant 4500 bomen). Zijn omheining en zijn centrale donjon van de vier torens met het uitspreken van de Franse monarchie. Klassieke gevel staat in contrast met de overvloed van dakramen, open haarden, kolokolenok dat we op uw gemak aanschouwen met een geweldig terras in de Italiaanse stijl.

In de noord-westkant van het gebouw ustanavlivlen kerker. Hij heeft een enorme proporties, en op zich bijna een slot. Bij elkaar genomen, al diep de grootheid, geometrische helderheid van het plan, de harmonie van de verhoudingen en fancy daken, torentjes verfomfaaid, open haard en dakkapellen, die eeuwenlang heeft geleid tot een ongelooflijke bewondering en vdohnovenie.Zamok Yusse. Kasteel Yusse gelegen op een kilometer van het zuiden van de Loire, de rivier de Indre, op een heuvel tussen de prachtige bloeiende terrassen en bos van Chinon.

Om ten volle genieten van de sublieme witte silhouet, is het noodzakelijk om de brug, 200 meter van het kasteel te beklimmen, dan zullen we begrijpen waarom dit soort 'sprookjeskasteel' is geinspireerd door Charles Perrault om te schrijven "The Sleeping Beauty." Na de gevechten in de XV-e, XVI-e en XVII-de eeuw tussen de families en Buey Epinay, het kasteel werd de residentie van een kleine harmonie en werd prive-eigendom. In aanvulling op de architectonische beroep, zijn kolokolenkami, dakkapellen en schoorstenen, het monument biedt de bezoeker veel informatie over de periode, naast het kasteel werd een referentiepunt Yusse van kostuums van, opgemaakt met elk seizoen een nieuwe tentoonstelling.

U kunt ook genieten van de tuinen Yusse, bezocht geinspireerd door de "schaduw" van de architect Le Notre. Tuinen domineren de hele vallei Indre, waar je laat je betoveren door zachte landschappen. Kasteel Talsi.

10 km ten noorden van de zee en 26 km van Blois, Talsi was in de XIII-de eeuw was een rijk landbouwgebied. Het kasteel werd gebouwd van 1520, Bernard en Florence Salvyati bankier Francois I. Mine is in de tuin, duiventil, de tuin, vult deze voormalige set. Het kasteel heeft gehouden het innerlijke aspect en erg leuk meubels die in hem en in de XVIII-de eeuw, evenals Gotische gobeleny.Po vooral te danken aan de literatuur Talsi, moet zijn roem.

Dit kasteel staat bekend om de gepassioneerde verhalen van Ronsard en Cassandra, een meisje van de Italiaanse eigenaar van Salviati, die schreef een gedicht genaamd 'The Passion of Cassandra. " Dertig jaar later, in 1570, een andere dichter haunted deze plaatsen: Agrippa Aubin, die daar ontmoette Diana, haar nicht Cassandra.

Diana speelde dezelfde rol als inspirator van de jonge dichter, die schreef meer dan 6.000 stihov.Kartiny, het leven van Catherine de Medici en Karel IX en houden de herinnering aan de 'Conference Talsi' gehouden in 1562.V 1932 werd het kasteel verkocht aan de staat, met het voorbehoud dat de waardevolle bezit op die locatie zal er altijd blijven.
Fascinerende rondleiding door de Frankrijk. Vincent.Abil

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.