The social network

picture picture picture picture
logo

Wat te doen in de badplaats Marmaris

Marmaris - een kleine stad om te wonen hier permanent te zijn niet zo veel mensen. Toeristen veel meer dan de lokale bevolking, omdat je hier kunt ontspannen het hele jaar door, de winters zijn warm en de zomers zijn niet heet. De buurt van de stad is een uitgebreid natuurpark van Ataturk, die beroemd is om zijn wierook bomen.

Ook het park heeft een eigen strand, paden voor paardrijden, tennis. Buiten de stad start dennen, oleander en bos microklimaat dat maakt Marmaris erg nuttig voor de preventie en behandeling van vele ziekten. De gunstige ligging van de gemiddelde zomertemperatuur is gehouden rond de 20 graden, met een verfrissende zeebries waait constant.

In Marmaris heeft iets om naar te kijken! De belangrijkste attractie is de oude vesting - een archeologisch monument van de periode van het Ottomaanse Rijk, het grondgebied van welk huis musea. Bijna alle campers in het Marmaris gebied Pammukale bij te wonen. Dit plateau, waar ze slaan de hete bronnen van mineraalwater.

Het is ook erg populair plaatsen om te bezoeken zijn het eiland van Cleopatra en de Tempel van Aphrodite. Er zijn excursies naar de stad Efeze, wordt geassocieerd met het leven van St. John the Divine, de resorts van Bodrum en Fethiye, de "Turtle Beach", waar ze wonen Middellandse Zee schildpad soort Caretta. En dan in Marmaris niet te vervelen.

Een van de entertainment-opties - duiken, catamarans, waterskien, zeilen, skien of zeilen aan boord (windsurfen). Marmaris kade tot 4 km lang. Het zijn plaatsen van entertainment, bars, cafes, winkels en clubs. Er is alle mogelijkheid om aankopen, vandaar gedreven textiel, kleding, lederwaren, sieraden van koper, zilver en brons te maken. Marmaris ligt niet ver van Icmeler gelegen, deze naam betekent in het Turks "verloren paradijs".

Dit is de perfecte plek voor gezinnen met kinderen en gezinnen, de zee is kalm, schoon, groene bergen afdalen naar de zee. Interessant resorts dicht bij Marmaris zijn Sarygeme en Turunc. In Sarygeme heeft mooie stranden, gezonde berglucht en de uitstekende omstandigheden voor watersporten en duiken. Vanaf hier kunt u een excursie naar de tempel van Apollo, of de oude stad van Miletus.

Turunc, 20 kilometer van Marmaris consequent ontvangt prestigieuze Europese prijs voor schoon water en verbetering van de stranden.
Marmaris
Icmeler
Duiken Turkije

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.