The social network

picture picture picture picture
logo

Talisman van de capriolen van de vulkaan

symbool van Catania -. grijze olifant, een zwarte stad van Etna zijn overal te vinden ponemnogo, varierend van burgerlijke armen en banners aan de universiteit van externe decoratie Hall (genaamd, door de manier waarop, "Elephant Palace") en de Arabische namen van Catania, dat werd genoemd in de oude kronieken "Balad-el-fil" o "Medinat-el-fil" ie "City olifant. 'In de civiele Hij gekruiste armen van de figuur van Sint-Agatha's of "A" (veel geassocieerd met de eerste letter van Agatha)

Embleem van de gemeente Catania -. het schild met een blauwe stichting, onder leiding van de kroon van Aragon en de inscriptie op de bodem "SPQC", en het centrum van de olifant rode paars, met een verhoogde stam en slagtanden van ivoor, het stijgt aan de linkerkant, geplaatst op profielen en verdwenen via een hoofdletter "A", zoals het rood, en vele andere plaatsen .. .
Een olifant van steen lavicheskigo echt de moeite waard, in het hart van de historische stad plein, het beroemde fontein die steeg in 1735-1737 Vaccarini.

Kataniytsy genoeg lyubeobvilno eigendom van hun dikke huid, en grap noemden zichzelf "olifant merk" om te zeggen dat ze zijn echte mensen van Catania, in plaats van de provincie. In feite, zijn ze correct in hun overtuiging dat de olifant - het symbool van de stad, want een stenen standbeeld genaamd "liotru 'nauw verbonden is met historische gebeurtenissen kataniytsev.Proishozhdenie standbeeld was het onderwerp van hot debat, en de vele geleerden over dit onderwerp een aantal hypothesen zijn geformuleerd in het gelijk.

In de belangrijkste die we ons herinneren, Pietro Carrera, die in zijn 'Historical Memoires van Catania in 1639, "beweerde dat de olifant is gemaakt van zwarte steen was een symbool van de overwinning op de Libiers ontvangen kataniytsami. Een andere hypothese werd geformuleerd in 1781 in Catania, een archeoloog uit Inatso Paterno Castello prins Biscari, die dachten dat de olifant moet de decoratie van het Circus van Catania zijn.

De hypothese dat geldt niet voor de olifant, en voor de obelisk, die ondersteunt de olifant op de rug, dat was een van de doelstellingen van het zand van het circus. De derde hypothese werd onlangs geformuleerd door lokale wetenschappers (1924-1929), die graag een symbool van de oosterse religie te zien, maar kon het niet identificeren.

Hypothese, die lijkt meer aangewezen - dit wordt uitgedrukt Badzho Pace (1949), die, met een beroep op beschrijvingen van de Arabische geograaf Drisi, die reisde naar Sicilie in de periode 1145-1154, op bevel van Norman Koning Ruggero II, sprak van een magisch beeld, dat is de ware en eigen mascotte, die werd gebouwd in de Byzantijnse tijdperk, is de bewaarder van de stad vanaf het "misbruik van de vulkaan."
"Ongelovigen" in de magie van wetenschappers verklaren de verschijning van een olifant naast obrzom: de mensen van Catania was zich altijd aan haar stedelijk karakter, en hoe vele grote, historische steden, zij en het logo was voor een dier (net als Rome, Turijn, Palermo, Chieti ) - zij zijn waarschijnlijk degenen die kozen ze het beter, "omdat de olifant die het dichtst bij de man tussen de dieren," zo zei de Romeinse naturalist Plinio. Tot slot heeft hij niet vergeten dat tussen de mensen vervangen bij dieren Chirche del Gelle in 1549, het enige dier dat terug wil naar de vorm van een mens is de olifant.

trakteer uzelf op een geweldige rest in Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.