The social network

picture picture picture picture
logo

The Invisible Island

Er is een prachtige Sicilie Etna, dat is niet alleen de grootste in Europa, maar nog steeds van kracht is, spuwen lava stroomt om de paar maanden. In het algemeen, de vulkaan is beroemd om zijn "verovering": verschillende keren dat hij vol Catania, staan ??aan de voet van de lava, niet aan de talrijke steden en dorpen gelegen op de hellingen te vermelden. Echter, vandaag gaat het naar vernietiging, maar de creaties van de Etna. En het is de benodigde werkzaamheden en de daarop volgende uitbarsting van de vulkaan aardbevingen.

Er is een zeer interessant en ongewoon uitzicht op een uitbarsting van de Etna: de Italiaanse seismoloog E. Boski, na lange observatie van de vulkaan gemeld dat dicht bij Sicilie kunnen "zweven" lange verzonken eiland, dat om echt naast die zij met Etna, en ongeveer 170 jaar terug terug te zinken in de zee. In het algemeen was dit eiland van Atlantis waargenomen voor de "zwevende" een paar keer in de geschiedenis Sicilieis de eerste keer - in 264 voor Christus

Dan het eiland-satelliet liet het bovenste deel van de vulkaan (vulkanische eiland zelf). Sindsdien, naar een mysterieus eiland verschijnen nog minstens 4 keer. Zijn laatste "adem," maakte hij in 1831, en de "zucht" die leidde tot onverwachte gevolgen: op dit stuk land Tiddly plotseling naar Spanje, Groot-Brittannie beweren, en natuurlijk, Sicilie.

Het is gekomen om dit diplomatieke conflict tussen de twee landen. Maar blijkbaar is het eiland niet gemaakt dit alles commotie en besloot terug te keren naar de boezem van de zee, weer ondergedompeld in het water. Het conflict was dus geregeld. Geen land - er is geen geschil.
Als voor onze tijd, nu is het aparte vanaf het wateroppervlak ongeveer 6 m, en het eiland ligt op ongeveer 30 km. aan de zuidkust van Sicilie.

Maar de Italianen, meer sitsiliantsy, herinneren prepiraniyah dan eigendom van de grond, hebben al in geslaagd om de Italiaanse vlag onder water hijsen op Crater vulkaan - dus niemand heeft een prikkel om inbreuk op het eiland verdwijnt.

Trakteer uzelf op een sprookje - een rondleiding van Sicilie

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.