The social network

picture picture picture picture
logo

Amsterdam

Amsterdam, ondanks zijn lange geschiedenis, werd de hoofdstad van Nederland onlangs - in het begin van de 19e eeuw. De stad zelf ligt op een reeks van eilanden, verbonden door een brug oude, waarvan de meeste zijn echte architecturale monumenten. De onofficiele naam Amsterdam - "Stad van fietsers", zoals een fiets er is veel meer dan auto's en de rivier tram.

Amsterdam is een levende belichaming van het spreekwoord "van vodden naar rijkdom." Zijn verhaal, begon hij als een klein vissersdorp en nu is uitgegroeid tot een van de top financiele en culturele hoofdsteden van de wereld. Het jaarlijkse aantal toeristen steeg het verleden een miljoen. Amsterdam bekend om haar toeristische attracties. Bijvoorbeeld, het Rembrandthuis, waar de beroemde schilder gemaakt. Ook is er Vincent van Gogh, het museum is verzameld een groot aantal van zijn schilderijen.

Maar dit is niet een volledige lijst van attracties in Amsterdam. Voor veel Russische toeristen hoofdstad van Nederland is interessant, niet alleen vanwege de gedenkwaardige plaatsen, maar omwille van de gelegaliseerde handel in soft drugs. Liefhebbers van het nachtleven vindt er veel eerste-klas clubs. In het algemeen, waarom zou je niet naar Amsterdam, zult u geen spijt van krijgen!

Andere attracties op de site van de wereld sightsworld.ru! Ook vindt u veel nuttige informatie voor toeristen.

Amsterdam

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.