The social network

picture picture picture picture
logo

Amsterdam-perfecte vakantie plek

Amsterdam werd opgericht als een vissersdorp aan de monding van de rivier de Amstel in de 13e eeuw. Al vele jaren de stad bloeide. Piekvermogen en zijn rijkdom was in de 17e eeuw - de Gouden Eeuw van Amsterdam. Vandaag is de gerestaureerde gevels van de gebouwen die alle perioden van de historische leven van de hoofdstad van Nederland, te wachten op uw bezoek.
Wanneer je voor het eerst Amsterdam te zien zult u versteld staan ??opgeslagen beauty van deze stad.

In alle weersomstandigheden, of het nu zonnig, mist of regenachtige dag, kan de stad hypnotiseren je een gevoel van verlies van tijd, en in de zomer - is de perfecte tijd van het jaar om te wandelen in deze opmerkelijke stad. Tours in Amsterdam
Met de groei van de stad van de Amsterdamse grachten werden aangelegd in concentrische ringen.

U kunt lopen en lopen op deze bevaarbare kanalen, of beter nog, een fiets en verken huren Amsterdam als de Nederlanders het zelf doen. Damrak was ooit de helling van de Amstel, en nu - is een levendige toeristische straat waar zijn er tal van cafes, winkels, wisselkantoren en toeristische informatie centra. Het eindigt met een oppervlakte van Dam (Dam), die de moeder van de Amstel, namens wie en is de naam van Amsterdam.

Op het plein was het historische evenement, gehouden officiele evenementen, festivals, concerten en beurzen. De omgeving van het Koninklijk Paleis, de Kerk van de Nieuwe Kerk, het wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud's (Madame Tssaud), warenhuis Bayenkorf (De Bijenkorf.). In het centrum van Dam is een monument voor de slachtoffers in de Nederlandse Tweede Wereldoorlog. Tours Amsterdam

Amsterdam -. Het culturele centrum, die het hele jaar door diverse evenementen plaats De stad is wereldberoemde musea zoals het Museum van Vang Gogh Museum staat Riyksmuzeum (Rijksmuseum), waar een unieke verzameling nationale kunst en het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (Stedelijk). Al deze musea zijn zeer gemakkelijk te vinden omdat ze in dezelfde straat!
http://www.westeurotravel.ru/

Amsterdam Amsterdam een ??uitstekende vakantieplek

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.