The social network

picture picture picture picture
logo

Top 7 van ongevallen in de afgelopen 2009

Voor velen is zeven is het magische getal, en misschien wel onze top 7 zal je aandacht trekken. Immers, zoals u weet, better safe than God berezhet.Fakt is een feit. Volgens de statistieken, de veiligste vorm van vervoer - vliegtuig.

Maar als aan boord iets kapot of niet, en je bent onverbiddelijk het naderen van de grond, dan geen statistieken niet zal een zachte landing te garanderen. Nou ja, misschien nachnem.Sedmoe mesto.Krushenie Boeing 737 Amsterdam, 25 februari 2009 goda.Odin van de weinige gevallen waarin statistieken zijn de kant van de passagiers. 25 februari vliegtuig Turkish Airlines, die vanuit Istanbul naar Amsterdam, leed aan een ineenstorting terwijl landing. Aan boord bevonden zich 134 passagiers, inclusief bemanning.

De crash doodde negen mensen, van wie er drie - de piloten. 86 mensen kregen letsels van verschillende ernst, zijn 25 in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, 11 van hen in kritieke sostoyanii.Shestoe mesto.Krushenie IL-62 in Mashhad op 24 juli 2009 g.Statistiku niet voor de gek houden. Van de 153 mensen aan boord waren 17 doden, 13 van hen - de leden van de bemanning, ongeveer 30 mensen werden raneno.24 juli het vliegtuig, eigendom van Aria Air, maakte een vlucht tussen Teheran en Mashhad.

Vliegtuig landde in het midden van de landingsbaan, die werd uitgerold over de grenzen heen en stortte neer in een betonnen muur die de luchthaven beperkt. In de crash omgekomen manager luchtvaartmaatschappij Aria Air - kapitein Mehdi Dadpey.Pyatoe mesto.Krushenie Bombardier Dash 8 Q400 in Buffalo, 12 februari 2009 g.Plan voor de slachtoffers overschreden. Niet alleen 100% aan boord werden gedood, en aangesloten met een man die was op zemle.Katastrofa traden op bij ongeveer 22:20 lokale tijd.

74-persoons vliegtuig stortte neer tijdens de landing in een gebouw in de stad Clarence (een voorstad van Buffalo). De dodentol was 50 personen: 44 passagiers en vier bemanningsleden, een medewerker van de luchtvaartmaatschappij en een man op aarde.

Ook, op de begane gewonde nog eens vier mannen, van wie er twee direct in het huis waren, die neerstortte in de buurt van de A310 samolet.Chetvertoe mesto.Aviakatastrofa Comoren, 30 juni 2009 g.Samolet luchtvaartmaatschappij Yemenia, afkomstig van Parijs met een verandering in Jemen en slaagde erin om de Comoren, stortte neer in de Indische Oceaan binnen de territoriale wateren van de Comoren in een paar minuten voor de landing. Aan boord waren 153 mensen (142 passagiers en 11 bemanningsleden, onder hen - 66 Franse staatsburgers).

Van alle opvarenden overleefden slechts 14-jarige devushka.Trete mesto.Katastrofa Tu-154 in de buurt van Qazvin op 15 juli, 2009.Tu-154, het bedrijf Caspian Airlines van Teheran naar Yerevan crashte ten noorden van het dorp in de provincie Qazvin Dzhannatabad in het noorden iran 15 juli 2009. Allemaal aan boord waren 168 mensen, onder wie 15 leden werden gedood. Onder de passagiers was een Junior National Iranian dzyudo.Samolet neergestort bij 11:33 op de Teheran-tijd, 16 minuten na het opstijgen vanaf de internationale luchthaven Imam Khomeini in Teheran.

Gelegen op een hoogte van 10 200 m liner abrupt verloop veranderd en begon snel te verliezen hoogte, de bemanning verzoeken tot controllers en de volgende bemanning reageerde niet. 3 minuten na het begin van een val uit een trein neergestort vliegtuig in een veld. Op de crash site van de krater diepte van 10 m. De moord al aan boord, op de grond waren er geen gewonden.

Wreckage verspreid over de verwijdering van meer dan 300 meter, was de laatste zwarte doos gevonden op een afstand van 4 km van de plaats krusheniya.Vtoroe mesto.Katastrofa A330 boven de Atlantische Oceaan, 1 juni 2009 g.Krupneyshaya in de geschiedenis van Air France, en het aantal Top van de slachtoffers in deze ramp. Waarom op de tweede plaats? Geduld, binnenkort je alles uznaete.Aerobus A-330 die vanuit Rio de Janeiro naar Parijs, viel in de Atlantische Oceaan. Killed 228 mensen.

In de Braziliaanse staat Rio de Janeiro, heeft 01 juni uitgeroepen tot een drie dagen rouwperiode, en in de Frankrijk in de kathedraal van Notre-Dame de Paris, 3 juni was een rouw-service, bijgewoond door president Nicolas Sarkozy . En nu het antwoord op uw vraag. Heel eenvoudig, in de eerste plaats zetten we de ramp waarin alle leeft, dat de een of andere manier opozitivit materiaal.

Itak.Pervoe mesto.Prizemlenie A320 in Hudson, 15 januari 2009 g.15 januari 2009 Airbus A320 toestellen luchtvaartmaatschappij US Airways, vliegt van New York naar Seattle met een tussenstop in Charlotte, North Carolina, met 150 passagiers aan boord maakte een noodlanding op het water van de Hudson River in New York. Alle aan boord overleefden en werden niet substantieel lichamelijk letsel. Totaal 11 gevallen van bekend gecontroleerde noodlandingen passagiersvliegtuigen in het water, en dit geval - het vierde dat de kosten zonder al zhertv.I hetzelfde vlak, volgens de statistieken, de veiligste vorm van vervoer.
Nuttige informatie voor toeristen

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.