The social network

picture picture picture picture
logo

Archeologisch Museum in Athene

Het Nationaal Archeologisch Museum van Athene is de grote Museum van het land en een belangrijk centrum voor de studie van de antieke Griekse cultuur. Het museum werd opgericht in de late 19e eeuw. Vandaag de dag het museum is gevestigd in de neo-klassieke herenhuis in de straat Patison.Naibolee oude tentoonstellingen van het museum zijn vondsten van het Neolithicum, die werden gevonden in verschillende plaatsen Griekenland. Neolithische mensen langer leefden in de grotten, en in georganiseerde nederzettingen. Terwijl de basisvorm van de economie zijn fokken en landbouw.

Archeologisch Museum in Athene

Een man die stenen en benen werktuigen om grond te bewerken, de bouw, het spinnen en tkat.Vazhnuyu een deel van de collectie bestaat uit voorwerpen van de prehistorische Cycladische beschaving. Zogenaamde beschaving, die gevormd en domineerde de Cycladen vanaf het begin van de derde millennium en het einde van 2 - het tweede millennium voor Christus Cycladische cultuur is heel apart, met een eigenaardige alleen maar naar haar oorspronkelijke uiterlijk. Het witte marmer van Paros eiland Cycladen inwoners werden schepen en beeldjes afgoden.

Deze afgoden zijn het meest karakteristieke kenmerk van de Cycladische kunst. Ze zijn vereenvoudigd, maar prachtige en de meeste van hen de juiste verhoudingen van het menselijk tela.Zhemchuzhinoy Cycladische kunst zijn de fresco's van het eiland van Tyrus. Tijdens de opgravingen nabij de stad Akrotiri op het eiland van Tyrus, werd ontdekt een enorme prehistorische stad. De muren van de huizen van deze stad waren versierd met fresco's.

Vandaag is het museum is een hele tentoonstelling, die zich richt op raskopochnomu gorodu.Samoy schitterende collectie van het museum is de verzameling van de Myceense. In Myceense hal van het museum kunnen bezoekers een masker van puur goud, juwelen, ringen afgebeeld verschillende scenes, Mycenaean zwaarden met gevesten van goud te zien, beelden gemaakt van ivoor kosti.Ochen rijke verzameling van beelden zijn archaische en klassieke periode. Van de meest indrukwekkende stukken kan worden genoemd een standbeeld van Poseidon.

Het beeld werd gevonden in de zee bij het eiland Euboea. Het product is gedateerd 450 voor Christus jaar, en de maker was waarschijnlijk de beroemde beeldhouwer Kalam?s. Ook kunt u de bronzen sculptuur van een jongen van het eiland en een uitstekende Antikira bronzen standbeeld van de Marathon Pais. De collectie wordt aangevuld met veel mooie beelden en reliefs van Epidaurus, en andere plaatsen Ramnunda Gretsii.Esche een prachtige tentoonstelling van het museum - een beeld van Athena Varvikon.

Dit is een kleine kopie van het standbeeld van Athena door Phidias, degene die stond in het Parthenon tot hij werd meegenomen naar het Archeologisch Museum heeft Константинополь.Национальный en andere interessante collecties, zoals de verzameling van kleine bronzen en Egyptische collectie. Athene

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.