The social network

picture picture picture picture
logo

Evpatoria Geschiedenis (deel I)

Kerkinitida
  
  Waar zijn de Grieken
  
  
  Aan het einde van VI - V eeuwen vroeg. BC in plaats van de moderne Griekse kolonie ontstond Evpatoria Kerkinitida. Vermelding van het in de werken van oude schrijvers Hecataeus van Milete, Herodotus, Plinius, Josephus, maar er is geen duidelijkheid over de exacte locatie van het beleid.

In de loop der jaren verschillende wetenschappers hebben doorgebracht op zoek naar de kolonie. Lauweren ontdekker Kirkinitida eigendom lid van de Archeologische Commissie, het hoofd van de opgraving Chersonese L. Mozes, die op basis van de Evpatoria uitgevoerd in de periode 1916-1918 opgravingen bleek dat de locatie van de oude Kirkinitida op Quarantaine cape.
  
  Stad munt
  
  
  Het grondgebied van het beleid was ongeveer 7 hectare groot, had een bevolking van maximaal tweeduizend mensen. Tijdens de eerste helft van de V en IV eeuw voor Christus

Was een zelfstandige polis Kerkinitida met hun landelijke districten - horoy. De samenstelling van de koren werd ook ontdekt door archeologen bij de opgraving van de nederzetting aan het meer en het versterken van Moinakskoye Seagull. Ingezetenen van de Provincie en het beleid uitgevoerd op een levendige handel over zee, zich bezig hielden met landbouw, veeteelt, wijn maken, vissen, aardewerk, kamenotesnym, bot-carving vakmanschap, de productie van zout.

Vrijmetselaars waren zo handig dat de bouw van woningen niet nodig is bevestiging oplossingen. Tijdens de hoogtijdagen in het midden van IV eeuw voor Christus Kerkinitida geslagen zijn eigen munten.

Invallen van de Scythen
  
  
  In de tweede helft van de IV eeuw voor Christus

Kerkinitida, evenals andere beleidsmaatregelen van de westerse Tauris, valt onder het vermogen vergaard door de stadstaat Chersonese. Consolidatie van alle Grieken, ongeacht hun stam divisies droegen bij aan de continue stijging van de dreiging die uitgaat van de Scythen.
  De dramatische verslechtering van de Scythische-Chersonesus relaties vereisen belangrijke versterking van de defensieve systeem Kirkinitida. Niettemin, in de jaren '40 II eeuw voor Christus Scythen bestormd en verwoest de stad.

Commander Diophantus
  
  
  Om u te helpen de Pontische koning Mithridates VI Chersoneses Eupator stuurt een leger onder leiding van krijgsheer Diophantus, die de vijand afgeslagen aanval en draaide het in de vlucht. Toen de Scythen, zijn kracht verzameld, begon weer te bedreigen Chersonesos Staat Diophantus ze weer leidde tot zijn leger.

In de late herfst van '83 BC hij beheerst Kerkinitida en gaf een beslissende slag de Scythen in de mooie haven (nu het dorp. Zwart).
  "Scythische Roksolany onder bijna 50 000 kon niet 6000, het eerste onder het bevel van Diophantus weerstaan," - schreef over deze Griekse historicus Strabo.
  Ter ere van Diophantus Chersonesites geinstalleerd op een koperen standbeeld Acropolis stad.

De naam van een oude held en is het bedrijf dat het handboek uitgegeven.
  
  Kirkinitida
  
Geschiedenis van Evpatoria (deel I) In de volgende decennia Hersonissos, bewaken tegen de Scythen, constant riep om hulp om de koningen van Pontus, en verloor het zijn onafhankelijkheid .

In de derde eeuw voor Christus in het noordelijke Zwarte-Zeegebied, nieuwe krachten en wrede vijanden - eerst de Gothen, Hunnen, dan. Kerkinitida onder vele nederzettingen werden verwoest en de bewoners gedood of verdreven in de slavernij.
  
  Reserve


  Niet minder triest en moderne geschiedenis van de opgravingen Kirkinitida. Nog een van de eerste orders van het Revolutionaire Comite Krim in 1921, de Grote quarantaine is verklaard beschermd gebied, en vervolgens de oplossingen en Centraal Uitvoerend Comite Uitvoerend Comite Kerkinitida was toegewezen aan Evpatoria staat archeologische en etnografische museum. Het is zelfs afbraak van de verboden tuin, niet aan de constructie-industrie te noemen.

Maar onbekende manieren monument werd opgenomen in de lijn resort van het Rode Leger, en in de jaren '30 begon te worden gebouwd.
  Bijzonder schadelijk is voor de oude stad zich ontwikkelde in de 60-jaren '70 uitbreiding van het Central Children's sanatorium van Defensie, uitgevoerd zonder enig wetenschappelijk onderzoek.

Wie ben jij, de erfgenamen Kirkinitida?
  

Historische wetenschap beschikt niet over precieze informatie over wat er in plaats over de komende tien Kirkinitida eeuwen. Vermoedelijk aan het eind van IX - begin van de XI eeuw kolonisten kwamen hier uit Kiev Rusland, dan Polovtsy. Tartaar-Mongoolse indringers, volgens onderzoekers, hier op hun hoede voor de zee en niet gebonden.
  Bron: Huur in Evpatoria.

Speel in Evpatoria
  Auteur: Maxim Goncharov

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.