The social network

picture picture picture picture
logo

Eiland Zakynthos - Bloem van het Oosten in de Ionische Zee

Afgelegen eiland van de archipel in de buurt van de Ionische Griekse Peloponnesos, Zakynthos - een plek voor de veeleisende.
  Schipbreuk (Navagio) - de mooiste stranden en een van de beste stranden in de wereld door het tijdschrift Conde Nast Traveller Magazine. Het is gelegen in het oostelijke deel van het eiland. Het strand was genoemd naar het schip dat in 1983 illegaal sigaretten vervoerd en dat aangespoeld, en vervolgens na vele jaren rond het schip vormde een strand.

De restanten van het schip in het midden van een prachtig wit zandstrand met kristalhelder water. Het strand is omgeven door steile kliffen, het maken van een prachtig beeld. Alleen toegankelijk over zee, het strand geeft ons een idee van grootheid en perfectie. Het bestaat uit kleine steentjes en blauwe tinten van de zee en creeert een uniek landschap met zijn soort, en de schipbreuk als met opzet niet door de kunstenaar.

Op de noordelijke landtong van het eiland, in de stad Shinari, is Amazing Blauwe Grot (Blue Caves): de doordringende stralen van de zon in haar terug te vinden in de zee en maak schitterende zilver-blauwe gloed. Aan de kust zie je grote zeeschildpadden "Caretta-karretta." Cherapahi broeden op het onbewoonde eiland voor de kust van Marathonissi, en zo het eiland werd opgenomen in de natuurlijke reserves van Zakynthos organisatie WWF.

Zakynthos en interessant om zijn historische monumenten in de stad Volimes bleef indrukwekkende Venetiaanse toren en oude kerken versierd met fresco's van XI-XIV eeuw, de hoofdstad van het eiland -. Een krachtige vesting, ook gebouwd door de Venetianen. Het eiland is letterlijk betoverend wonderbaarlijke Beauty de natuur, rust en stilte, verspreid door de lucht. Er is geen massa Toerisme: Zakynthos - de perfecte plek voor afgezonderde Home.

Hoe komt u in Zakynthos. Met het vliegtuig: regelmatig vluchten naar Zakynthos International Airport, inclusief non-stop vluchten vanuit vele Europese en andere wereldsteden, of via de internationale luchthaven van Athene (vluchtduur 40 minuten). Sinds 2008, vliegt charters naar het eiland van STC "Rusland" uit St.Sint-Petersburg.

Op de veerboot: alleen een uur weg en frequente vluchten vanuit de haven van Killiney (3 uur van Athene).
  Zeker de meest opvallende hotels op het eiland is Porto Zante Villas & Spa, gelegen in een afgelegen, zanderige baai, verborgen voor nieuwsgierige ogen. Het leven in de koninklijke stijl wacht op de gasten van het villa complex pyatizvezlochnogo villa's, die hun eigen SPA hebben, zwembad met verwarmd water van het seizoen en een prive strand.

Politieke leiders, prominente zakenlieden en actoren zich bewust Porto Zante als een plaats waar het gemakkelijk is om af te keren van problemen. Wat kan er beter zijn dan terug van de zee yachting verwijderen taart vermoeidheid in het SPA centrum, en overgave aan thalassotherapie, om verloren macht te herstellen. En terwijl u zich ontspant, heeft u gediend diner in het restaurant of naar rechts in een villa met uitzicht op de smaragdgroene zee en de naburige eilanden.

De American Journal of Conde Nast Traveller acht het een van de beste Griekse resorts en de Vereniging van World Travel Awards herkende het vele malen een leider in Europa Resorts-villa's. Porto Zante is geen toeval verdiende de liefde van de machtige.
  De bergen zijn de naalden verwijderd, is de geur van bittere amandelen verspreid in de lucht.

Resounding stilte. Een zonnestraal, piercing de azuurblauwe baarmoeder grot, zilver brak uit aan het zeeoppervlak.
Meer boeken

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.