The social network

picture picture picture picture
logo

Istanbul -. Culturele Hoofdstad van Europa

Culturele Hoofdstad van Europa - een soort titel die van de ene stad naar de andere gaat de Europese Unie. Het doel van deze "gift" is de wens om de publieke aandacht te vestigen op culturele ontwikkeling en attracties van een Europese stad. Eerder deze steden werd het in Athene, Kopenhagen, Bologna, Helsinki, Brugge en vele andere steden.

In 2010, een titel toegekend aan drie van de stad: Essen (Duitsland), Istanbul Turkije () en Pecs (Hongarije) Istanbul is uniek omdat het is letterlijk gelegen op het kruispunt van twee continenten - Europa. en Azie. Hij nam de oude en mysterieuze cultuur van Azie en de technische verworvenheden van Europa. Deze stad is vakkundig combineert geschiedenis, een heden en verleden prestaties. En wie, maakt niet uit hoe onze landgenoten weten over de culturele component van deze Turkse stad.

Ieder van ons moet er zijn vele malen, afwisselend in een leuke winkel met spannende excursies, wandelingen en lekker ontspannen op het prachtige badplaatsen. Op dit moment in Istanbul hield de actie "Winkelen voor Dollars." Voor Russische toeristen, heeft het programma een echt geschenk.

Komen overeen dat, door het uitwisselen van roebel voor het vaderland "chassis" valuta (euro, dollar) en dan het uitwisselen van het voor een lier reiziger verloren op het verschil in de tarieven een aanzienlijk bedrag. Nu kunt u voorkomen door simpelweg het uitwisselen van het geld is niet nodig. Het programma omvat de boetieks en winkels in de meest populaire onder de shoppers gebieden Osmanbey, Laleli en Merter. Het idee van "Shopping voor Dollars" was de voorzitter van de Istanbul kleding exporteurs vereniging (ITKIB) Hikmet Tanriverdi.

Project voorstanders hopen dat binnenkort soortgelijke gebeurtenissen plaatsvinden in andere regio's, zoals Middellandse Zee resorts begunstigd door Russische toeristen. Wij wensen u goede winkels en een zonnige vakantie!
Met vriendelijke groet, TRADE MERIDIAN Company

© Copyright reizen.folksy.info. Reizen, recreatie en stedelijke.